Family Can Bellaterra
Family Can Bellaterra | Redacció

 

 

La clínica veterinària i establiment de perruqueria de mascotes Family Can de Bellaterra s'ha adaptat a la situació de confinament dels veïns i veïnes de Bellaterra a causa del coronavirus. Ho fa canviant els seus horaris i oferint serveis a domicili durant l'època d'aïllament decretat per l'estat d'alarma del govern espanyol

 

 

Concretament, el nou horari de la clínica veterinària de Bellaterra serà de 16 a 20 h, els dilluns i divendres, i de 18 a 19 h de dimarts a dijous. A més, a l'establiment faran visites veterinàries a domicili per atendre les necessitats de les mascotes bellaterrenques, segons hores concertades, trucant o enviant un missatge de WhatsApp al 661333597. 

 

 

Finalment, des del comerç de Bellaterra també distribuiran a domicili alguns dels seus articles de necessitat per a les mascotes, com paquets d'alimentació, pipetes antiparasitàries i altres. Per a més informació, podeu trucar al número de telèfon abans indicat.  

 

 

Cartell pel nou horari de Family Can durant el confinament
Cartell pel nou horari de Family Can durant el confinament | Family Can