Family Can a Bellaterra canvia els seus horaris durant el confinament

by | març 31, 2020 | Comerços Amics

Family Can Bellaterra

Family Can Bellaterra | Redacció

 

 

La clínica veterinària i establiment de perruqueria de mascotes Family Can de Bellaterra s'ha adaptat a la situació de confinament dels veïns i veïnes de Bellaterra a causa del coronavirus. Ho fa canviant els seus horaris i oferint serveis a domicili durant l'època d'aïllament decretat per l'estat d'alarma del govern espanyol

 

 

Concretament, el nou horari de la clínica veterinària de Bellaterra serà de 16 a 20 h, els dilluns i divendres, i de 18 a 19 h de dimarts a dijous. A més, a l'establiment faran visites veterinàries a domicili per atendre les necessitats de les mascotes bellaterrenques, segons hores concertades, trucant o enviant un missatge de WhatsApp al 661333597. 

 

 

Finalment, des del comerç de Bellaterra també distribuiran a domicili alguns dels seus articles de necessitat per a les mascotes, com paquets d'alimentació, pipetes antiparasitàries i altres. Per a més informació, podeu trucar al número de telèfon abans indicat.  

 

 

Cartell pel nou horari de Family Can durant el confinament

Cartell pel nou horari de Family Can durant el confinament | Family Can

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: