El gremi de quiosquers recorda que es pot circular per anar a comprar el diari

by | abr. 1, 2020 | Societat

La llibreria i papereria Paper's de Bellaterra

La llibreria i papereria Paper's de Bellaterra | Arxiu

 

 

Els editors de premsa, distribuïdors i gerents de punt de venda de premsa i articles de papereria recorden que els ciutadans i ciutadanes poden anar a comprar el seu diari tot i les limitacions del decret d'estat d'alarma del govern espanyol. I és que, asseguren a un comunicat conjunt, el Real Decreto 10/2020 de 29 de març del govern de l'estat autoritza als quioscos a obrir i, per tant vendre premsa com diaris i revistes

 

 

Expliquen al text que fan aquesta comunicació “tras comprobar que en algunos municipios de España las fuerzas de seguridad han comunicado a los ciudadanos que no está autorizada la salida del domicilio para adquirir la prensa, algo que sí recoge la nueva regulación“. Tenint en compte això, editors i distribuïdors demanen que “permitan la apertura de los establecimientos de venta de diarios y revistas, así como la libre circulación de las personas”, així com que es comuniqui “de forma urgent” als agents de policia

 

 

El gremi també demana que es permeti la lliure circulació per entregar a domicili diaris i revistes als ciutadans que ho desitgin, maximitzant així la seva seguretat sanitària. Una excepció d'activitat laboral, la de punts de venda de premsa, que estaria recollida en l'excepció número 11 del Real Decreto, que detalla que es manté l'activitat de “las personas trabajadoras que prestan servicios en puntos de venta de prensa”. 

 

 

Per la seva banda, la Llibreria Paper's de Bellaterra ja va organitzar fa dies un sistema de venda de premsa i altres articles de papereria a domicili

 

Nota de premsa del gremi de quiosquers espanyols

Nota de premsa del gremi de quiosquers espanyols | Gremi de quiosquers

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: