La UAB dóna per finalitzada la docència presencial

by | abr. 1, 2020 | Societat

Eix Central de la Universitat Autònoma

Eix Central de la Universitat Autònoma | Toni Alfaro

 

 

L’Equip de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha anunciat que dóna per finalitzada la docència presencial del segon semestre. Així, la universitat acorda que tota l’activitat docent pendent continuarà en format virtual. 

 

 

La UAB explica que s’està redactant un document marc d’instruccions generals que cada centre adaptarà a les seves característiques. “L’Equip de Govern és molt conscient que hi ha persones que per diversos motius poden tenir problemes per seguir els estudis en la modalitat virtual i s’estan cercant mecanismes per garantir la continuïtat de tot l’alumnat”, afirmen.

 

 

 

 

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, ha emés un comunicat en el qual assenyala que “si bé es treballa amb la possibilitat de mantenir un període per a l’avaluació presencial de les assignatures del segon semestre entre mitjans de juny i mitjans de juliol, tanmateix, el professorat, d’acord amb la direcció del centre, haurà d’elaborar un pla d’avaluació virtual davant d’una eventual evolució de la crisi sanitària que faci impossible l’activitat presencial en aquelles dates”. Destaca que els serveis de TIC de la Universitat donaran suport a aquesta tasca.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: