Un moment de la Caminada Popular Bellaterra-Montserrat anterior | Redacció

 

 

El Grup Escolta Bellaterra ha decidit anul·lar la caminada popular anual Bellaterra-Montserrat, que s'havia de celebrar pròximament. El Cau de Bellaterra ho ha explicat aquest dimecres 1 d'abril al seu perfil d'Instagram, on ha lamentat haver hagut d'anul·lar la caminada “degut a tot el que està passant i pel bé de totes“.

 

 

 

Segons es pot llegir a la publicació, l'entitat bellaterrenca es va reunir el passat dissabte i va decidir-ho per evitar problemes majors. D'altra banda, segueixen amb l'esperança “que tot torni a la normalitat el més aviat possible” per poder seguir treballant amb els nens i nenes de Bellaterra.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMUNICAT IMPORTANT Bona tarda a totes! En primer lloc, voldriem solidaritzar-nos amb totes aquelles que us hagueu vist afectades directament pel virus, en familiars o amics. Us enviem molts anims i, tot i que sabem que no seran suficient, esperem que us arribin de tot cor! Esperem també que estigueu portant de la millor manera possible el confinament (a nosaltres tambe se'ns fa llarg tants dies sense jugar amb els infants). L'equip del GEB vam reunir-nos el passat dissabte i, degut a tot el que està passant i pel bé de totes, hem decidit ANUL.LAR LA BELLATERRA MONTSERRAT d'aquest any. Esperem que tot torni a la normalitat el més aviat possible però fins aleshores, cuideu-vos molt!! Sempre a punt!

Una publicación compartida de GEB (@grup_escolta_bellaterra) el