L’Escola Ramon Fuster deixa la seva impressora 3D per imprimir material sanitari

by | abr. 2, 2020 | Societat

Escola Ramon Fuster

Escola Ramon Fuster | Fundació Collserola

 

 

L'Escola Ramon Fuster de Bellaterra ha donat la seva impressora 3D per fabricar material sanitari. Ho ha explicat aquest dijous a través del seu compte de Twitter, en el que assegura que han cedit el seu aparell al laboratori de creació Fab Lab del Campus ESADE-Creàpolis, on s'està treballant per generar diferents materials per ajudar a aturar la pandèmia de coronavirus COVID-19

 

 

En total, expliquen fonts de la Fundació Collserola, des de l'entitat que gestiona l'escola Ramon Fuster han cedit fins a 4 impressores 3D de diferents centres escolars. Aquests, com la resta d'escoles i centres educatius de Catalunya, estan tancats des del 13 de març, quan la Generalitat va decretar-ne la clausura per evitar l'expansió del coronavirus.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: