Perruqueria Teresa Romero, a la plaça del Pi | Perruqueria Teresa Romero, a la plaça del Pi

 

 

Les treballadores de la perruqueria Teresa Romero de Bellaterra han realitzat un muntatge fotogràfic per donar ànims a bellaterrencs i bellaterrenques. Tot i que l'establiment d'estilisme no pot obrir a causa de l'enduriment de les restriccions de mobilitat laboral decretades pel Reial Decret Llei 10/2020 de 29 de març, això no ha frenat a Teresa Romero, la seva gerent, i les seves treballadores a enviar un missatge de solidaritat.

 

 

Així, a les seves xarxes socials, la perruqueria ha fet un fotomuntatge per a sumar-se a la campanya #emquedoacasa per ajudar a conscienciar a la població sobre la necessitat del confinament per no col·lapsar els professionals sanitaris davant la crisi del coronavirus. Alhora, ha servit com una forma de mostrar optimisme a bellaterrencs i bellaterrenques amb cartells amb frases com “La flor que florece en la adversidad es la más hermosa de todas”. 

 

 

Aquí podeu veure el fotomuntatge:

 

 

Missatge d'ànims de les treballadores de la perruqueria Teresa Romero
Missatge d'ànims de les treballadores de la perruqueria Teresa Romero | Perruqueria Teresa Romero