La perruqueria Teresa Romero de Bellaterra envia un missatge d’ànims

by | abr. 2, 2020 | Comerços Amics

Perruqueria Teresa Romero, a la plaça del Pi | Perruqueria Teresa Romero, a la plaça del Pi

 

 

Les treballadores de la perruqueria Teresa Romero de Bellaterra han realitzat un muntatge fotogràfic per donar ànims a bellaterrencs i bellaterrenques. Tot i que l'establiment d'estilisme no pot obrir a causa de l'enduriment de les restriccions de mobilitat laboral decretades pel Reial Decret Llei 10/2020 de 29 de març, això no ha frenat a Teresa Romero, la seva gerent, i les seves treballadores a enviar un missatge de solidaritat.

 

 

Així, a les seves xarxes socials, la perruqueria ha fet un fotomuntatge per a sumar-se a la campanya #emquedoacasa per ajudar a conscienciar a la població sobre la necessitat del confinament per no col·lapsar els professionals sanitaris davant la crisi del coronavirus. Alhora, ha servit com una forma de mostrar optimisme a bellaterrencs i bellaterrenques amb cartells amb frases com “La flor que florece en la adversidad es la más hermosa de todas”. 

 

 

Aquí podeu veure el fotomuntatge:

 

 

Missatge d'ànims de les treballadores de la perruqueria Teresa Romero

Missatge d'ànims de les treballadores de la perruqueria Teresa Romero | Perruqueria Teresa Romero

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: