La perruqueria Teresa Romero de Bellaterra envia un missatge d’ànims

by | abr. 2, 2020 | Comerços Amics

Perruqueria Teresa Romero, a la plaça del Pi | Perruqueria Teresa Romero, a la plaça del Pi

 

 

Les treballadores de la perruqueria Teresa Romero de Bellaterra han realitzat un muntatge fotogràfic per donar ànims a bellaterrencs i bellaterrenques. Tot i que l'establiment d'estilisme no pot obrir a causa de l'enduriment de les restriccions de mobilitat laboral decretades pel Reial Decret Llei 10/2020 de 29 de març, això no ha frenat a Teresa Romero, la seva gerent, i les seves treballadores a enviar un missatge de solidaritat.

 

 

Així, a les seves xarxes socials, la perruqueria ha fet un fotomuntatge per a sumar-se a la campanya #emquedoacasa per ajudar a conscienciar a la població sobre la necessitat del confinament per no col·lapsar els professionals sanitaris davant la crisi del coronavirus. Alhora, ha servit com una forma de mostrar optimisme a bellaterrencs i bellaterrenques amb cartells amb frases com “La flor que florece en la adversidad es la más hermosa de todas”. 

 

 

Aquí podeu veure el fotomuntatge:

 

 

Missatge d'ànims de les treballadores de la perruqueria Teresa Romero

Missatge d'ànims de les treballadores de la perruqueria Teresa Romero | Perruqueria Teresa Romero

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: