Cartell de la campanya 'Tothom amb el comerç'
Cartell de la campanya 'Tothom amb el comerç' | Redacció

 

 

La situació de confinament i la limitació de l'activitat econòmica i la mobilitat està sent un cop dur pel teixit comercial i empresarial de Bellaterra. Molts s'han vist obligats a tancar o a redirigir la seva activitatPer ajudar als comerços de proximitat, des del BellaterraDiari hem volgut engegar la campanya “Tothom amb el comerç”. Una iniciativa que vol donar difusió, suport i escalf als comerciants que ara veuen perillar o canviar la seva activitat econòmica. Què podem fer per ajudar-los? Llegiu-ho a continuació!

 

 

Des de BellaterraDiari hem començat una sèrie d'accions enfocades a recordar la importància del comerç local.  Hem fet un seguiment exhaustiu de la seva situació i les iniciatives comercials que han posat en marxa. També dels nous horaris d'obertura que fan. A més, pròximament publicarem una edició en paper dedicada exclusivament a ells i a elles. Vols fer-nos saber alguna cosa? Escriviu-nos al telèfon o al mail!

 

El que ens interessa és saber com estan vivint aquesta situació tan extraordinària els comerciants del voltant i mostrar la part més humana que hi ha darrere dels establiments, per tal que, en un futur, no ens oblidem d'ells.

 

 

Com ho estan vivint?

 

La majoria dels comerços de Bellaterra han vist restringida la seva activitat i s'han hagut d'adaptar d'una manera o una altra. Altres, per dedicar-se a activitats no essencials, com els bars i restaurants, han tancat i la seva supervivència dependrà molt de la situació un cop finalitzi el període de confinament

 

 

En dies tan estranys com aquests, la Farmàcia de Bellaterra ha hagut d'adaptar els seus horaris, i molts veïns agraeixen la seva tasca. Family Can, establiment de veterinària, també ha hagut de reinventar els seus serveis. També ho ha hagut de fer la Llibreria Éfora, que entrega llibres a domicili, així com la llibreria i papereria Paper's, que recorda que la llei permet anar-hi a buscar el diari

 

 

Altres establiments, com l'escola de música El Musical de Bellaterra, estan oferint activitats a través d'internet, així com  també ho fa el Club Bellaterra, que ha abaixat les quotes als socis un 50%. D'altra banda, tot i que també s'estan adaptant, les llars d'infants com la Llar d'en Pitus pateixen pel seu futur i han fet una crida a la responsabilitat. Tot i que estan tancades, al seu torn, les treballadores de la perruqueria Teresa Romero, han volgut enviar un missatge d'optimisme a tothom

 

 

Com puc ajudar al comerç local?

 

En moments com aquests és essencial que la resta de la població ens mantinguem al costat d'aquests i tots els altres comerços de proximitat. Els serveis que donen a nivell local, i especialment amb el seu tracte personalitzat, donen qualitat comercial i vida a Bellaterra i els pobles propers. 

 

 

Des de BellaterraDiari us encoratgem a donar suport al comerç local i de proximitat. Podeu conèixer tot el que fan o enviar-los missatges de suport a través dels telèfons següents: