Les fotos del quart aplec dels Amics de Sant Pau de Riu-sec

Fotos de l'edició anterior de l'aplec dels Amics de Sant Pau de Riu-sec | Amics de Sant Pau de Riu-sec

 

 

L'associació cultural bellaterrenca Amics de Sant Pau de Riu-sec ha decidit anul·lar la celebració del V Aplec de Sant Pau de Riu-sec. Ho fan a causa de la situació de crisi derivada pel coronavirus, segons diuen en un comunicat. Des de l'associació lamenten haver de cancel·lar enguany aquesta celebració que data del segle XVII i que s'havia recuperat fa uns pocs anys. 

 

 

En el comunicat, expliquen que “el programa de l'Aplec 2020 ja estava elaborat”, i tanmateix, a causa de les raons de confinament i seguretat sanitària, es veuen obligats a no celebrar la trobada. Tot i lamentat la situació, són conscients que “la suspensió enguany del nostre Aplec és el menys important davant de tant dol”. 

 

 

“Si bé aquest any 2020 fem un parèntesi, ens fem el ferm propòsit de què l'Aplec de l'any 2021, si Déu vol, serà una diada en què donarem gràcies a Déu per haver finalitzat aquesta tragèdia”, es pot llegir a la carta.

 

 

D'altra banda, des d'Amics de Sant Pau de Riu-sec, finalitzen donant ànims i recordant a aquelles persones que estan treballant per lluitar contra la malaltia.