La casa ocupada
La casa ocupada | Redacció

 

 

Una casa de Bellaterra hauria sigut ocupada durant aquest cap de setmana. Concretament, i segons creuen els Mossos d'Esquadra, l'immoble hauria sigut ocupat el dissabte 4 de març, de matinada, i s'hi haurien instal·lat diverses persones que assegurarien que no pensen marxar de la casa, expliquen alguns veïns.

 

 

El cos policial de la Generalitat de Catalunya va apropar-se a l'immoble del carrer Sant Pancraç, després que alguns veïns avisessin els propietaris -que en aquell moment no eren a la casa- que hi havia gent al seu interior. Tot i així, expliquen els Mossos, com que la patrulla que hi va anar no va poder ser testimoni d'un delicte flagrant, no van poder fer-los fora.

 

 

El cos d'agents catalans diu que, ja que legalment no poden fer res en contra dels ocupes, aquest cas passarà a mans del jutjat.