Uns okupes s’instalen a una casa del carrer Sant Pancraç

by | abr. 6, 2020 | Successos

La casa ocupada

La casa ocupada | Redacció

 

 

Una casa de Bellaterra hauria sigut ocupada durant aquest cap de setmana. Concretament, i segons creuen els Mossos d'Esquadra, l'immoble hauria sigut ocupat el dissabte 4 de març, de matinada, i s'hi haurien instal·lat diverses persones que assegurarien que no pensen marxar de la casa, expliquen alguns veïns.

 

 

El cos policial de la Generalitat de Catalunya va apropar-se a l'immoble del carrer Sant Pancraç, després que alguns veïns avisessin els propietaris -que en aquell moment no eren a la casa- que hi havia gent al seu interior. Tot i així, expliquen els Mossos, com que la patrulla que hi va anar no va poder ser testimoni d'un delicte flagrant, no van poder fer-los fora.

 

 

El cos d'agents catalans diu que, ja que legalment no poden fer res en contra dels ocupes, aquest cas passarà a mans del jutjat.

Vols llegir més…?

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: