Ple municipal del mes de gener | Monica Garcia

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès celebrarà, el dimecres 8 d'abril a les 17 h, el seu primer ple municipal de forma telemàtica. L'alcalde Carlos Cordón ha convocat un ple extraordinari que estarà marcat per les mesures adoptades davant la crisi sanitària del coronavirus i les ordenances fiscals.

 

El ple extraordinari s'obrirà amb el govern municipal donant compte als grups de l'oposició de les mesures adoptades per l'alcaldia per a la prevenció de la propagació i la contenció del coronavirus. 

 

Per una altra banda, el ple plantejarà la resolució de les al·legacions formulades contra l'aprovació inicial de les ordenances fiscals i l'aprovació de les ordenances reguladores dels preus públics. El punt també inclourà l'aprovació definitiva d'aquestes ordenances fiscals. Així, el govern proposarà desestimar les al·legacions presentades per Ciutadans (en van presentar nou) i per Guanyem Cerdanyola (en van presentar tres). El govern també demanarà aprovar la modificació de determinats punts de les ordenances. 

 

En un altre punt, el govern local proposarà l'aprovació del conveni pel qual la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) recupera la titularitat d'uns espais que fins ara estaven cedits a l'Ajuntament de Cerdanyola i que feia servir l'Escola Bellaterra. Així, la UAB recuperaria la possessió dels espais de la Facultat de Ciències de l'Educació que actualment utilitza l'Escola Bellaterra: mòdul de direcció, biblioteca i gimnàs. El conveni pel qual l'escola cerdanyolenca feia ús d'aquests espais es va signar l'any 1998.

 

Per últim, el ple debatrà la declaració d'especial interès i utilitat municipal de la reparació dels cantells dels balcons d'un edifici de l'avinguda Roma, i de la rehabilitació d'un edifici situat al carrer Benlliure.