BellaterraDiari en paper dedicat exclusivament als comerciants

BellaterraDiari en paper dedicat exclusivament als comerciants | Redacció

 

El mes de març ens ha deixat trastocats a tots. L'arribada del coronavirus, el decret d'estat d'alarma a tot el país, el confinament de les famílies o les restriccions en l'activitat econòmica han provocat profunds canvis en el panorama laboral i personal de tothom. 

 

Per a alguns, aquest fet ha representat un augment d'ingresos i feina, ja que han hagut de proveïr a veïns i clients d'aliments o medicaments, augmentar plantilla, etc.

 

Per d'altres, ha suposat el cessament brusc i inesperat de l'activitat. Com es troben, però, emocionalment? Com estan vivint aquests dies? Què necessiten que fem els bellaterrencs per tal d'ajudar-los? Què haurem de recordar quan tot això hagi passat?

 

Per donar suport al comerç local i de proximitat, a més de per mantenir-nos comunicats, des de BellaterraDiari hem decidit tirat endavant l'edició de març. Una publicació feta, però, de forma extraordinària i sense anuncis, ja que la dediquem a parlar exclusivament amb els petits i mitjans comerciants.

 

Podeu veure l'edició en format digital a continuació (a sota de tot) o agafar-la en els establiments oberts de la plaça del Pi: La Farmàcia Marta Caus, el Forn Bonaparte, el Supermercat Condis, el quiosc i llibreria Paper's i la clínica i perruqueria canina FamilyCan

 

 

Moltes gràcies a tothom i seguim!

 

 

 

BellaterraDiari engega la campanya “Tothom amb el comerç”

 

  

  

Exemplars en un expositor al supermercat Condis | Redacció

 

 

BellaterraDiari en paper, número 18, març 2020 – CORONAVIRUS

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.