L’edició en paper de BellaterraDiari, completament dedicada als comerciants

by | abr. 7, 2020 | BellaterraDiari en Paper

BellaterraDiari en paper dedicat exclusivament als comerciants

BellaterraDiari en paper dedicat exclusivament als comerciants | Redacció

 

El mes de març ens ha deixat trastocats a tots. L'arribada del coronavirus, el decret d'estat d'alarma a tot el país, el confinament de les famílies o les restriccions en l'activitat econòmica han provocat profunds canvis en el panorama laboral i personal de tothom. 

 

Per a alguns, aquest fet ha representat un augment d'ingresos i feina, ja que han hagut de proveïr a veïns i clients d'aliments o medicaments, augmentar plantilla, etc.

 

Per d'altres, ha suposat el cessament brusc i inesperat de l'activitat. Com es troben, però, emocionalment? Com estan vivint aquests dies? Què necessiten que fem els bellaterrencs per tal d'ajudar-los? Què haurem de recordar quan tot això hagi passat?

 

Per donar suport al comerç local i de proximitat, a més de per mantenir-nos comunicats, des de BellaterraDiari hem decidit tirat endavant l'edició de març. Una publicació feta, però, de forma extraordinària i sense anuncis, ja que la dediquem a parlar exclusivament amb els petits i mitjans comerciants.

 

Podeu veure l'edició en format digital a continuació (a sota de tot) o agafar-la en els establiments oberts de la plaça del Pi: La Farmàcia Marta Caus, el Forn Bonaparte, el Supermercat Condis, el quiosc i llibreria Paper's i la clínica i perruqueria canina FamilyCan

 

 

Moltes gràcies a tothom i seguim!

 

 

 

BellaterraDiari engega la campanya “Tothom amb el comerç”

 

  

  

Exemplars en un expositor al supermercat Condis | Redacció

 

 

BellaterraDiari en paper, número 18, març 2020 – CORONAVIRUS

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: