Condis Bellaterra fa un vídeo d’agraïment per a tots els seus clients

by | abr. 9, 2020 | Comerços Amics

 

L'equip de Condis Bellaterra ha elaborat un vídeo per agrair la comprensió i tracte de tots els seus clients durant l'etapa de confinament i estat d'alarma derivat de la crisi sanitària del coronavirus. Una situació davant la qual el supermercat bellaterrenc s'ha mantingut obert com a establiment d'alimentació essencial.

 

Al vídeo, els treballadors i treballadores ballen la cançó de “Resistiré” i transmeten un missatge positiu amb frases com “Tot anirà bé”, “Avui és un dia menys”o “Junts som més forts”. Des de les xarxes socials han donat les gràcies a tots els seus clients “que nos ayudan a que día a día nuestro trabajo sea más fácil” i han fet una crida a la unitat davant la qual treballar en circumstàncies extraordinàries sigui “més fàcil”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: