Condis Bellaterra fa un vídeo d’agraïment per a tots els seus clients

by | abr. 9, 2020 | Comerços Amics

 

L'equip de Condis Bellaterra ha elaborat un vídeo per agrair la comprensió i tracte de tots els seus clients durant l'etapa de confinament i estat d'alarma derivat de la crisi sanitària del coronavirus. Una situació davant la qual el supermercat bellaterrenc s'ha mantingut obert com a establiment d'alimentació essencial.

 

Al vídeo, els treballadors i treballadores ballen la cançó de “Resistiré” i transmeten un missatge positiu amb frases com “Tot anirà bé”, “Avui és un dia menys”o “Junts som més forts”. Des de les xarxes socials han donat les gràcies a tots els seus clients “que nos ayudan a que día a día nuestro trabajo sea más fácil” i han fet una crida a la unitat davant la qual treballar en circumstàncies extraordinàries sigui “més fàcil”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: