El veí Ignasi Roda engega un recull d’audiocontes per passar el confinament

by | abr. 14, 2020 | Cultura

Ignasi Roda és l'autor dels contes i el narrador | Eloi Falguera

 

 

El confinament significa, per a molts, un moment idoni per reprendre projectes paralitzats per les tasques del dia a dia. Per al veí de Bellaterra i dramaturg Ignasi Roda ha servit d'oportunitat per a donar embranzida a la iniciativa 'Tusitala', un recull de contes de creació pròpia i narrats per ell mateix, posats a disposició de tothom. Ara, aquests contes es poden escoltar en format de narració

 

 

Segons indica el mateix Roda, la plataforma d'audiocontes narrats i editats per ell mateix conté ja 25 narracions. Cada dia, el bellaterrenc suma un nou conte dirigit per a adults i infants. Els contes inclouen títols com  “Un petit drac entremaliat, el COVID-19”, “L'arbre d'una sola fulla”, “Un tren carregat de dibuixos” o “La cullera de boix”. 

 

 

Tots els contes, el·laborats des del seu “estudi de Ràdio Galliners” estan oberts i poden ser escoltats a la seva plataforma de Spotify. Si voleu escoltar-los, només heu de clicar a aquest enllaç

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: