Ignasi Roda és l'autor dels contes i el narrador | Eloi Falguera

 

 

El confinament significa, per a molts, un moment idoni per reprendre projectes paralitzats per les tasques del dia a dia. Per al veí de Bellaterra i dramaturg Ignasi Roda ha servit d'oportunitat per a donar embranzida a la iniciativa 'Tusitala', un recull de contes de creació pròpia i narrats per ell mateix, posats a disposició de tothom. Ara, aquests contes es poden escoltar en format de narració

 

 

Segons indica el mateix Roda, la plataforma d'audiocontes narrats i editats per ell mateix conté ja 25 narracions. Cada dia, el bellaterrenc suma un nou conte dirigit per a adults i infants. Els contes inclouen títols com  “Un petit drac entremaliat, el COVID-19”, “L'arbre d'una sola fulla”, “Un tren carregat de dibuixos” o “La cullera de boix”. 

 

 

Tots els contes, el·laborats des del seu “estudi de Ràdio Galliners” estan oberts i poden ser escoltats a la seva plataforma de Spotify. Si voleu escoltar-los, només heu de clicar a aquest enllaç