Actualització: la ciutat arriba als 340 casos positius de COVID-19

by | abr. 15, 2020 | Societat

Carrers buits al centre de la ciutat pel confinament

Carrers buits al centre de la ciutat pel confinament | Bernat Millet

 

 

A data del 15 d’abril, a Bellaterra i Cerdanyola del Vallès s'han registrat 340 resultats positius a la prova PCR del coronavirus, segons el mapa de dades referents als casos positius de COVID-19 del Departament de Salut de la Generalitat. Això significa un creixement de 53 casos positius en les darreres 24 hores (el 14 d'abril s'informava de 287 positius).

 

 

Salut també indica que s’han registrat 429 resultats negatius a la prova del coronavirus. Les dades del mapa del Departament de Salut recullen els pacients que han estat diagnosticats a partir d’una prova de laboratori (PCR) i, alhora, s’ha pogut identificar la seva zona de residència.​

 

 

Al municipi veí, Ripollet, s’han detectat 151 casos positius, mentre que a Badia del Vallès s’han registrat 62. La ciutat propera amb més casos és Sant Cugat amb 346.

 

 

D'altra banda, tot i que es desconeix l'afectació del virus a Bellaterra, aquest dimarts 14 es confirmava que hi ha infectats a la residència geriàtrica El Cim de Bellaterra. També hi ha hagut bellaterrencs que han volgut donar el seu testimoni després de recuperar-se de la malaltia. 

 

 

Segueix baixant el nombre d'ingressats al Taulí

El número d’hospitalitzats pel nou coronavirus al Parc Taulí de Sabadell, hospital de referència pels bellaterrencs i bellaterrenques segueix caient. Ho fa per desè dia consecutiu. Ara hi ha 447 pacients ingressats, dels quals 80 ho estan a l’hotel Verdi. Les defuncions acumulades sumen 243 persones en un mes i mig. El número de pacients a l’UCI ha passat en cinc dies de 70 als 55 actuals, el mínim des que va començar el mes d’abril.

 

 

A data del 14 d’abril, el total de persones que han superat el coronavirus després d’estar ingressades al Taulí és de 683.

 

 

Consulta aquí el mapa amb els casos positius de COVID-19

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: