Circula el joc “Jo mai mai” de Bellaterra

by | abr. 15, 2020 | Societat

Cartell d'entrada a Bellaterra

Cartell d'entrada a Bellaterra | Cedida

 

 

Durant aquests dies de reclusió corren diversos jocs i iniciatives a les xarxes socials i moltes d'elles estan lligades a l'àmbit local. A Bellaterra ha sorgit una variant del joc “Jo mai mai” sobre experiències tòpiques dels bellaterrencs sobre la seva convivència al poble com una forma d'entreteniment.

 

 

La iniciativa consisteix a llegir els tòpics sobre Bellaterra, més o menys encertats i disposats a una graella. Els jugadors han de marcar les caselles d'aquelles experiències que hagin viscut a la localitat i passar la quadrícula emplenada i una versió en blanc als seus contactes. Una iniciativa divertida i dirigida a fer comunitat d'una forma lúdica.

 

 

Aquí podeu veure la graella:

 

 

Graella del 'Jo mai mai' de Bellaterra

Graella del “Jo mai mai” de Bellaterra | Cedida

 

 

D'altra banda, altres col·lectius juguen amb les seves graelles de tòpics centrades en altres llocs. Per exemple, també hi ha graelles de “Jo mai mai” sobre la ciutat de Cerdanyola o dels alumnes de l'Escola Ramon Fuster. Us les deixem a continuació:

 

 

Graella emplenada del 'Jo mai mai' pels alumnes de l'Escola Ramon Fuster

Graella emplenada del “Jo mai mai” pels alumnes de l'Escola Ramon Fuster | Cedida

 

 

Graella emplenada del 'Jo mai mai' versió Cerdanyola

Graella emplenada del “Jo mai mai” versió Cerdanyola | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: