Cartell d'entrada a Bellaterra
Cartell d'entrada a Bellaterra | Cedida

 

 

Durant aquests dies de reclusió corren diversos jocs i iniciatives a les xarxes socials i moltes d'elles estan lligades a l'àmbit local. A Bellaterra ha sorgit una variant del joc “Jo mai mai” sobre experiències tòpiques dels bellaterrencs sobre la seva convivència al poble com una forma d'entreteniment.

 

 

La iniciativa consisteix a llegir els tòpics sobre Bellaterra, més o menys encertats i disposats a una graella. Els jugadors han de marcar les caselles d'aquelles experiències que hagin viscut a la localitat i passar la quadrícula emplenada i una versió en blanc als seus contactes. Una iniciativa divertida i dirigida a fer comunitat d'una forma lúdica.

 

 

Aquí podeu veure la graella:

 

 

Graella del 'Jo mai mai' de Bellaterra
Graella del “Jo mai mai” de Bellaterra | Cedida

 

 

D'altra banda, altres col·lectius juguen amb les seves graelles de tòpics centrades en altres llocs. Per exemple, també hi ha graelles de “Jo mai mai” sobre la ciutat de Cerdanyola o dels alumnes de l'Escola Ramon Fuster. Us les deixem a continuació:

 

 

Graella emplenada del 'Jo mai mai' pels alumnes de l'Escola Ramon Fuster
Graella emplenada del “Jo mai mai” pels alumnes de l'Escola Ramon Fuster | Cedida

 

 

Graella emplenada del 'Jo mai mai' versió Cerdanyola
Graella emplenada del “Jo mai mai” versió Cerdanyola | Cedida