L’estació de Ferrocarrils acull el repartiment de mascaretes per treballadors

by | abr. 15, 2020 | Societat

El sol i el bon temps seran predominants durant el cap de setmana

Les mascaretes s'han repartit a l'interior de l'estació | Toni Alfaro

 

 

L'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Bellaterra ha sigut un dels punts de repartiment de mascaretes pels treballadors que, des d'aquest dimarts, ja poden tornar a la feina. Les mascaretes, facilitades pel Ministerio del Interior del govern espanyol, s'han repartit entre el dimarts 14 i el dimecres 15 d'abril, entre les 06.30 h i les 12 h a aquells treballadors i treballadores que anaven en transport públic a treballar. 

 

 

El material de protecció personal s'ha estat repartint a l'interior de l'estació, un cop validat el bitllet, i ha estat restringit a una mascareta per persona i dia. Una mesura que coïncideix amb la tornada a la feina de molts ciutadans i ciutadanes, que després d'un tancament de dues setmanes ja poden tornar a treballar presencialment.

 

 

Tot i que les condicions de l'estat d'alarma han canviat, molts treballadors i treballadores encara hauran d'estar confinats a casa i no podran anar a treballar, ja que només alguns sectors com la indústria ténen autorització per posar-se en marxa de nou. 

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: