El sol i el bon temps seran predominants durant el cap de setmana
Les mascaretes s'han repartit a l'interior de l'estació | Toni Alfaro

 

 

L'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Bellaterra ha sigut un dels punts de repartiment de mascaretes pels treballadors que, des d'aquest dimarts, ja poden tornar a la feina. Les mascaretes, facilitades pel Ministerio del Interior del govern espanyol, s'han repartit entre el dimarts 14 i el dimecres 15 d'abril, entre les 06.30 h i les 12 h a aquells treballadors i treballadores que anaven en transport públic a treballar. 

 

 

El material de protecció personal s'ha estat repartint a l'interior de l'estació, un cop validat el bitllet, i ha estat restringit a una mascareta per persona i dia. Una mesura que coïncideix amb la tornada a la feina de molts ciutadans i ciutadanes, que després d'un tancament de dues setmanes ja poden tornar a treballar presencialment.

 

 

Tot i que les condicions de l'estat d'alarma han canviat, molts treballadors i treballadores encara hauran d'estar confinats a casa i no podran anar a treballar, ja que només alguns sectors com la indústria ténen autorització per posar-se en marxa de nou.