Suspès el Ple ordinari de l’EMD de Bellaterra d’abril pel coronavirus

by | abr. 15, 2020 | Política

La sessió extraordinària d'aquest divendres va aplegar una quantitat de públic major de l'habitual

Imatge de l'últim Ple de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra | Laia TR

 

 

El president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, va suspendre aquest dimarts 14 d'abril el pròxim plenari de la Junta de Veïns de l'entitat bellaterrenca. El Ple ordinari estava previst pel pròxim dilluns 20 d'abril, ja que segons es va aprovar el passat mes de juliol, els plens es duen a terme el tercer dilluns de cada mes. Tanmateix, a causa de la crisi del coronavirus, Andreu va decidir suspendre la reunió dels grups polítics a Bellaterra.

 

 

Segons indica al decret de presidència, aquesta decisió s'empara en la publicació del Reial Decret 463/2020 de 14 de març, que declarava l'estat d'alarma a tot el territori espanyol per la gestió de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Segons aquesta norma, “esdevé prioritari limitar, tant com sigui possible, els desplaçaments i les reunions de diverses persones”, raó per la qual s'hauria decidit suspendre el Ple. 

 

 

D'altra banda, al decret del president de l'EMD es destaca que “no hi ha temes urgents per aprovar en el Ple ordinari del 20 d'abril del 2020″, com una raó més per aparcar la reunió dels grups bellaterrencs. D'altra banda, s'afegeix que “davant d'aquestes circumstàncies és convenient suspendre les sessions plenàries fins l'aixecament de l'estat d'alarma“.

 

 

Podeu llegir el decret a continuació:

 

Suspensió del Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra d'abril per l'estat d'alarma pel COVID-19

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

L’EMD estrena nova web per intentar millorar la transparència

Bellaterra ha estrenat nova pàgina web institucional amb una nova arquitectura i distribució de continguts. Una tasca que ha dut a terme l’EMD de la mà de la Diputació de Barcelona, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius a les localitats menors de 50.000 habitants

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: