La sessió extraordinària d'aquest divendres va aplegar una quantitat de públic major de l'habitual
Imatge de l'últim Ple de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra | Laia TR

 

 

El president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, va suspendre aquest dimarts 14 d'abril el pròxim plenari de la Junta de Veïns de l'entitat bellaterrenca. El Ple ordinari estava previst pel pròxim dilluns 20 d'abril, ja que segons es va aprovar el passat mes de juliol, els plens es duen a terme el tercer dilluns de cada mes. Tanmateix, a causa de la crisi del coronavirus, Andreu va decidir suspendre la reunió dels grups polítics a Bellaterra.

 

 

Segons indica al decret de presidència, aquesta decisió s'empara en la publicació del Reial Decret 463/2020 de 14 de març, que declarava l'estat d'alarma a tot el territori espanyol per la gestió de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Segons aquesta norma, “esdevé prioritari limitar, tant com sigui possible, els desplaçaments i les reunions de diverses persones”, raó per la qual s'hauria decidit suspendre el Ple. 

 

 

D'altra banda, al decret del president de l'EMD es destaca que “no hi ha temes urgents per aprovar en el Ple ordinari del 20 d'abril del 2020″, com una raó més per aparcar la reunió dels grups bellaterrencs. D'altra banda, s'afegeix que “davant d'aquestes circumstàncies és convenient suspendre les sessions plenàries fins l'aixecament de l'estat d'alarma“.

 

 

Podeu llegir el decret a continuació:

 

Suspensió del Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra d'abril per l'estat d'alarma pel COVID-19

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.