Veïnes de Bellaterra ajuden a una empresa de Cerdanyola a fer llençols pels hospitals

by | abr. 16, 2020 | Societat

Llençols confeccionats per l'empresa cerdanyolenca i cedits a hospitals

Llençols confeccionats per l'empresa cerdanyolenca i cedits a hospitals | Cedida

 

 

Una sèrie de veïnes de Bellaterra ha ajudat desinteressadament a una empresa de Cerdanyola en la confecció de llençols de cotó per l'Hospital del Mar de Barcelona. Així ho ha confrmat l'empresa cerdanyolenca Grassoler, dedicada a la fabricació de sofàs, que agraeixen la seva actuació: “ens ha emocionat molt la resposta de gent externa a l'empresa, com un grup d'àvies de Bellaterra, que s'hi han aplicat amb tota l'energia del món”. 

 

 

En concret, l'empresa cerdanyolenca ha cedit sis sofàs que tenien exposats a la planta del carrer de la Clota, a més de tauletesfundes i coixins. El material donat ja es troba a les sales de descans dels sanitaris i metges del centre hospitalari i el pavelló esportiu que s'ha habilitat al costat.

 

 

Grassoler també va oferir el seu departament de cosits per fer bates i mascaretes, però es va haver de retirar la proposta per les dificultats d'accedir a les matèries primeres. La col·laboració de l'empresa amb l'Hospital del Mar també es va estendre als llençols per a l'Hospital del Mar i el pavelló. Des de l'empresa asseguren que, malgrat la dificultat, van aconseguir la col·laboració dels seus proveïdors, que van donar roba blanca de cotó i la certificació que els homologava.

 

 

Treballadors de Grassoler treballen en els llençols

Treballadors de Grassoler treballen en els llençols | Cedida

 

 

Després de la confecció dels llençols, van afrontar el repte de fer antifaços rentables per tal que els pacients del pavelló -aïllats per plafons però sense sostre- poguessin descansar, davant la impossibilitat d'apagar llums. La primera prova els va sortir bé però necessitaven una goma elàstica més adient. Per aconseguir-la, van fer una crida a través de Facebook i una veïna de Montcada i Reixac va respondre cedint 1.000 metres. Els Mossos d'Esquadra van fer el trasllat i en la confecció hi va participar personal de Grassoler, però també veïns i veïnes des de casa seva. En total, van aconseguir fer mig miler d'antifaços. Als quals se'n van sumar 500 més d'uns altres veïns que, assabentats de la iniciativa i patint per si feien curt, van trobar una oportunitat per internet i la van aprofitar.

 

 

Des de Grassoler agreixen la col·laboració de tothom que d'una manera o altra s'hi ha implicat: “Ha estat fantàstic. Tot ha estat voluntari, ningú ha volgut cobrar res, ni hores ni materials… A més, han editat un vídeo “que volem que també s'entengui com un petit retorn i un enorme agraïment a totes aquelles persones que ens han volgut ajudar en aquests moments tan difícils”.

 

 

Podeu veure el vídeo a continuació:

 

 

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: