L’expositor de mascaretes solidàries a Condis Bellaterra | Condis Bellaterra

Menys d’un dia van durar a la venda les mascaretes solidàries de Condis Bellaterra. La iniciativa del supermercat bellaterrenc va aconseguir recaptar fins a 1.200 euros el passat 11 d’abril per tal d’invertir de forma íntegre en material mèdic per a l’Hospital del Mar.

Els bellaterrencs i bellaterrenques van comprar fins a 60 paquets de mascaretes quirúrgiques que es van exhaurir en poques hores. La intenció inicial de l’establiment era la de vendre cada unitat separadament i així garantir 1 o 2 mascaretes per persona. Tot i així, a causa de l’empaquetat del producte, per higiene i seguretat, la venda va ser per paquets de 10 unitats.

D’aquesta manera, Condis Bellaterra s’ha suma a la lluita contra el coronavirus i ha arribat, així, a una xifra de 100.000 euros recaptats a tota Catalunya. La cadena de supermercats no descarta repetir la campanya, tot i que afirmen que es tracta d’un producte difícil de trobar. 

Empaquetat producte | Condis Bellaterra
 
 
 

Una de les mascaretes d’una treballadora | Condis Bellaterra