Condis Bellaterra recapta 1.200 € per a donar a l’Hospital del Mar

by | abr. 17, 2020 | Societat

L'expositor de mascaretes solidàries a Condis Bellaterra | Condis Bellaterra

 

 

Menys d'un dia van durar a la venda les mascaretes solidàries de Condis Bellaterra. La iniciativa del supermercat bellaterrenc va aconseguir recaptar fins a 1.200 euros el passat 11 d'abril per tal d'invertir de forma íntegre en material mèdic per a l'Hospital del Mar.

 

Els bellaterrencs i bellaterrenques van comprar fins a 60 paquets de mascaretes quirúrgiques que es van exhaurir en poques hores. La intenció inicial de l'establiment era la de vendre cada unitat separadament i així garantir 1 o 2 mascaretes per persona. Tot i així, a causa de l'empaquetat del producte, per higiene i seguretat, la venda va ser per paquets de 10 unitats.

 

D'aquesta manera, Condis Bellaterra s'ha suma a la lluita contra el coronavirus i ha arribat, així, a una xifra de 100.000 euros recaptats a tota Catalunya. La cadena de supermercats no descarta repetir la campanya, tot i que afirmen que es tracta d'un producte difícil de trobar. 

 

Empaquetat producte | Condis Bellaterra
 
 
 

Una de les mascaretes d'una treballadora | Condis Bellaterra

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: