Fèlix Colomer i Valeria Aznar, durant el rodatge del videoclip d''Una de cada tres'

Fèlix Colomer i Valeria Aznar, durant el rodatge del videoclip d'”Una de cada tres” | ANGELA

 

 

El cineasta sabadellenc fortament vinculat amb Bellaterra, Fèlix Colomer, i Valèria Aznar, publiquen el videoclip de la cançó del seu grup ANGELA, “Una de cada Tres”, sobre la violació. Ho van fer amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març, tot seguint la línia del moviment #MeToo

 

 

Amb un text esfereïdor i imatges molt contundents, ANGELA (en referència a l'activista negra i feminista Angela Davis) critica la hipocresia d'una societat que es diu feminista, però que en realitat culpa a la dona quan per fi s'atreveix a “confessar”. “Fer pública una vivència tan traumàtica és molt difícil”, diu Aznar per experiència pròpia, i afegeix que “requereix de gran valentia perquè, un cop oberta la porta, et plouen crítiques i voldries tornar enrere, però ja no pots”.

 

 

“Una de cada Tres” parla del secret que té una noia que l'han violada: Ho ha d'explicar o no? En cas de fer-ho, quines seran les conseqüències? Aquestes seran positives o negatives? A més, parla del paper de la societat quan rep una notícia així. La societat està concretada en el noi, la parella de la noia. La societat comença sent amistosa però acaba sent cruel i irònica, diuen des del grup.

 

 

Podeu veure el videoclip d'”Una de cada Tres” a continuació: