Fèlix Colomer i Valeria Aznar publiquen el videoclip “Una de cada tres”, sobre la violació

by | abr. 17, 2020 | Cultura

Fèlix Colomer i Valeria Aznar, durant el rodatge del videoclip d''Una de cada tres'

Fèlix Colomer i Valeria Aznar, durant el rodatge del videoclip d'”Una de cada tres” | ANGELA

 

 

El cineasta sabadellenc fortament vinculat amb Bellaterra, Fèlix Colomer, i Valèria Aznar, publiquen el videoclip de la cançó del seu grup ANGELA, “Una de cada Tres”, sobre la violació. Ho van fer amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març, tot seguint la línia del moviment #MeToo

 

 

Amb un text esfereïdor i imatges molt contundents, ANGELA (en referència a l'activista negra i feminista Angela Davis) critica la hipocresia d'una societat que es diu feminista, però que en realitat culpa a la dona quan per fi s'atreveix a “confessar”. “Fer pública una vivència tan traumàtica és molt difícil”, diu Aznar per experiència pròpia, i afegeix que “requereix de gran valentia perquè, un cop oberta la porta, et plouen crítiques i voldries tornar enrere, però ja no pots”.

 

 

“Una de cada Tres” parla del secret que té una noia que l'han violada: Ho ha d'explicar o no? En cas de fer-ho, quines seran les conseqüències? Aquestes seran positives o negatives? A més, parla del paper de la societat quan rep una notícia així. La societat està concretada en el noi, la parella de la noia. La societat comença sent amistosa però acaba sent cruel i irònica, diuen des del grup.

 

 

Podeu veure el videoclip d'”Una de cada Tres” a continuació:

 

 

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: