El local d'Impressions.cat amb les proteccions contra el coronavirus

El local d'Impressions.cat amb les proteccions contra el coronavirus | Impressions.cat

 

 

Alguns serveis de la impremta cerdanyolenca Impressions.cat segueixen actius tot i el coronavirus. Els seus serveis d'impressió, còpia i disseny entren dins de les tasques d'empreses que poden treballar de forma habitual, tot i que mantenint les mesures de seguretat sanitària essencials. L'establiment, tot i mantenir-se tancat, ha adaptat els seus serveis per lliurar a domicili i poder així proporcionant ajuda als seus clients directament a casa seva.

 

 

Impressions.cat destaca que es poden sol·licitar les seves impressions i articles online, a través de la seva pàgina web, i aquells que les demanin els podran rebre a qualsevol domicili de la ciutat. Un transport que es farà amb totes les mesures de protecció necessàries.

 

 

Entre els productes que s'ofereixen també es compta amb diferents articles com vinils, samarretes i tot tipus de productes d'impremta, dirigits tant a particulars com empreses i locals comercials

 

 

Per a més informació, podeu trucar o enviar un missatge de WhatsApp al 935 806 371. També hi podeu contactar a través del correu electrònic comandes@impressions.cat, el seu compte de Facebook o el seu perfil d'Instagram