La Unió de Veïns farà la reunió a través de vídeoconferència

La Unió de Veïns farà la reunió a través de vídeoconferència | Unió de Veïns

 

 

La Unió de Veïns de Bellaterra segueix apostant per afavorir l'energia verda i baixar la producció de CO2 al poble dins el projecte “Bellaterra Més Sostenible 2030“. Per a dur-ho a terme, ja va engegar una campanya per popularitzar la instal·lació de plaques solars a Bellaterra durant l'any passat, així com un estudi sobre la petjada de carboni a la localitat. Ara, vol explorar les possibilitats per aprofitar l'energia generada per aquestes plaques solars en la producció energètica per autoconsum

 

 

Amb aquesta finalitat, l'entitat ha convocat una reunió telemàtica entre els seus socis amb l'empresa Hola Luz pel pròxim dimecres 22 d'abril a les 19h. La xerrada tindrà com a objectiu  explicar les característiques del servei de subministrament elèctric de la companyia, “especialment pensat per fer estalviar diners als seus clients i alhora reduir la petjada de carboni” a través de l'autoconsum, diuen des de l'associació. 

 

 

La reunió té en compte que, durant la campanya per la instal·lació de plaques solars, 50 famílies bellaterrenques es van interessar en l'autoconsum energètic, i una part d'elles ja l'estan duent a terme.