El Club Bellaterra segueix ajudant a mantenir-nos actius amb ‘El Club a casa’

by | abr. 20, 2020 | Comerços Amics

Una sessió de Ioga Iyengar al Club Bellaterra

Una sessió de Ioga Iyengar al Club Bellaterra | Cedida

 

 

El Club Bellaterra segueix actiu i oferint activitats per tots aquells interessats, tot i el confinament. Pràcticament des de l'inici del confinament, el club esportiu de Bellaterra va veure's obligat a tancar les seves instal·lacions per mandat estatal, a causa de l'estat d'alarma. Tot i això, els seus monitors i treballadors segueixen aplicant-se perquè tots millorem la nostra salut corporal i ens mantinguem en forma des de casa, i fan diverses activitats a través de les xarxes.

 

 

Després de setmanes de confinament, l'empresa ha establert un calendari específic d'activitats amb una acceptació important entre els bellaterrencs i bellaterrenques, amb diferents tipus d'exercicis per poder fer sense problemes nosaltres mateixos. Són treballs de diferent tipus, entre els que es troben classes de càrdiotono, pilates o ioga, entre altres. 

 

 

Així, amb la iniciativa 'El Club a casa', des del Club Bellaterra ens insten a treballar el nostre cos de diferents maneres, sempre a través de vídeos en directe a través de la seva plataforma d'Instagram. També podeu gaudir de classes de diversos tipus a la plataforma de Youtube del Club Bellaterra. Si esteu interessats, entreu-hi cada dia, de dilluns a divendres, a les 18 h. A la publicació hi podreu veure el calendari:

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: