Una sessió de Ioga Iyengar al Club Bellaterra
Una sessió de Ioga Iyengar al Club Bellaterra | Cedida

 

 

El Club Bellaterra segueix actiu i oferint activitats per tots aquells interessats, tot i el confinament. Pràcticament des de l'inici del confinament, el club esportiu de Bellaterra va veure's obligat a tancar les seves instal·lacions per mandat estatal, a causa de l'estat d'alarma. Tot i això, els seus monitors i treballadors segueixen aplicant-se perquè tots millorem la nostra salut corporal i ens mantinguem en forma des de casa, i fan diverses activitats a través de les xarxes.

 

 

Després de setmanes de confinament, l'empresa ha establert un calendari específic d'activitats amb una acceptació important entre els bellaterrencs i bellaterrenques, amb diferents tipus d'exercicis per poder fer sense problemes nosaltres mateixos. Són treballs de diferent tipus, entre els que es troben classes de càrdiotono, pilates o ioga, entre altres. 

 

 

Així, amb la iniciativa 'El Club a casa', des del Club Bellaterra ens insten a treballar el nostre cos de diferents maneres, sempre a través de vídeos en directe a través de la seva plataforma d'Instagram. També podeu gaudir de classes de diversos tipus a la plataforma de Youtube del Club Bellaterra. Si esteu interessats, entreu-hi cada dia, de dilluns a divendres, a les 18 h. A la publicació hi podreu veure el calendari: