El primer cap de setmana de confinament pel coronavirus, en imatges
Carrers buits a Bellaterra durant el confinament | Redacció

 

 

A data del 20 d'abril, a Cerdanyola del Vallès s'han registrat 453 resultats positius a la prova PCR del coronavirus, segons el mapa de dades referents als casos positius de Covid-19 del Departament de Salut de la Generalitat. Això significa un augment de 119 casos positius durant aquest cap de setmana. 

 

 

Aquest creixement arriba després d'una disminució en 53 casos entre el 15 i el 16 d'abril, on s'informava que eren 334 el total de casos positius detectats i que es van registrar 340 positius en la prova PCR durant el dia anterior. 

 

 

Salut també indica que s’han registrat 526 resultats negatius a la prova del coronavirus, 63 més que en l'anterior actualització. Les dades del mapa del Departament de Salut recullen els pacients que han estat diagnosticats a partir d’una prova de laboratori (PCR) i, alhora, s’ha pogut identificar la seva zona de residència.​

 

 

Al municipi veí, Ripollet, s’han detectat 198 casos positius – 46 més que en l'actualització anterior – mentre que a Badia del Vallès s’han registrat 78 -17 més que el dia 16 – i a Barberà 311. Rubí, amb 426 casos, i Sant Cugat del Vallès, amb 559, són les ciutats veïnes amb més positius. La ciutat del Vallès Occidental que compta amb més casos registrats és Sabadell, amb un total de 1.719 positius. 

 

 

Segueix baixant el nombre d'ingressats al Taulí

Per una altra banda, el número d’hospitalitzats pel nou coronavirus al Parc Taulí de Sabadell segueix caient de forma moderada. En dos dies, ha baixat en 19 persones. Ara hi ha 379 persones ingressades, 52 a l’hotel Verdi i 327 a l’hospital. Un nou mínim des de finals de març, quan els hospitalitzats es van disparar fins els 631 el 3 d’abril.

 

 

Pel que fa a les altes, van haver-hi 33 divendres i ara s’ha superat el llindar de les 900 les persones que es van infectar amb coronavirus i van necessitar passar per l’hospital ja s’han curat. En concret, són 917 en total.

 

 

Consulta aquí el mapa amb els casos positius de Covid-19