Sánchez anuncia que els nens podran sortir de casa a partir del 27 d’abril

by | abr. 20, 2020 | Societat

Pedro Sánchez, durant la roda de premsa del passat 18 d'abril

Pedro Sánchez, durant la roda de premsa del passat 18 d'abril | ACN

 

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar el passat 18 d'abril que preveu demanar una nova pròrroga de l'estat d'alarma per 15 dies més, fins el 9 de maig. En roda de premsa, Sánchez va celebrar els “progressos” fets però va avisar que “no es pot regalar terreny” al virus i, per tant, va explicar que proposarà una nova pròrroga al Congrés.

 

 

Tot i això, el president va avançar que “no serà el mateix estat d'alarma” sinó que es preveu la desescalada de mesures durant el mes de maig. En aquest sentit, va proposar que el primer sector que pugui gaudir d'un “alleugeriment” de les restriccions siguin els infants. D'acord amb els experts, Sánchez vol que els nens i nenes puguin sortir al carrer durant unes hores al dia a partir del 27 d'abril.

 

 

El president comentarà la proposta amb els presidents de les comunitats autònomes i amb les forces polítiques, però va remarcar que encara no estan detallats els límits ni l'abast d'aquesta mesura. En relació a quina franja d'edat afectarà el desconfinament parcial, tot i que no va voler entrar en concrecions va explicar que “el punt de partida de debat” que es tractarà amb els experts seran els 12 anys, l'edat fixada a la Llei de Salut Pública.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: