#RosesILlibresLliures d'ERC
#RosesILlibresLliures d'ERC | Cedida

 

 

La diada de Sant Jordi no es podrà celebrar amb les tradicionals parades de llibres i roses al carrer, per això, Esquerra Republicana adaptarà la celebració del 23 d'abril a través de les xarxes socials. Esquerra proposa un concurs en línia al perfil d’Instagram @ERCerdanyola amb l’etiqueta #RosesILlibresLliures.

 

 

Fins el dia abans de Sant Jordi es publicarà cada dia al matí una pregunta relacionada amb Cerdanyola. Les respostes s’hauran de fer a la mateixa publicació de la pregunta i abans no es publiqui la següent. Per optar als premis cal ser major d’edat i seguir els perfils d’Instagram d’ERC (@ERCerdanyola) i Jovent Republicà (@joventCDV) de Cerdanyola. Els premis es sortejaran entre les persones que hagin respost totes les preguntes correctament.

 

 

Els premis són 5 vals per comprar llibres i flors als comerços de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa distribuïts de la següent manera: un de 40€ en llibres, dos de 20€ en llibres i dos de 15€ en flors. En breu es publicarà el llistat de les llibreries i floristeries on es podran bescanviar els bons i el dia de Sant Jordi es farà pública la llista de persones guanyadores

 

 

Esquerra vol expressar així el suport al comerç local que està patint la crisi, en especial les llibreries i floristeries que en aquestes dates tenen una part important de la facturació anual.