El Grup Escolta Bellaterra prepara un Sant Jordi digital

by | abr. 21, 2020 | Cultura

Una de les imatges del videoconte de 'La renovada història de Sant Jordi', fet pel Cau de Bellaterra

Una de les imatges del videoconte de “La renovada història de Sant Jordi”, fet pel Cau de Bellaterra | Grup Escola Bellaterra

 

 

El Grup Escolta de Bellaterra és un dels actors culturals principals, any rere any, durant la celebració de Sant Jordi a Bellaterra. Tot i el confinament, que implica que els bellaterrencs i bellaterrenques no podran celebrar enguany la diada al carrer, el Cau de Bellaterra ha decidit tenir un paper protagonista, al voltant i durant el pròxim 23 d'abril. 

 

 

Els caps de l'entitat juvenil bellaterrenca ja fa dies que pengen al seu compte d'Instagram diversos vídeos i publicacions com “manualitats, contes i altres activitats per preparar el dia de Sant Jordi”, expliquen. Tot i això, el plat fort arribarà el mateix 23 d'abril, quan publicaran a les seves xarxes socials un videoconte elaborat per ells mateixos: “La renovada història de Sant Jordi”, fet a partir de dibuixos dels mateixos caps del Cau.

 

 

Tot plegat perquè el Sant Jordi confinat segueixi despertant la il·lusió dels infants de Bellaterra. 

 

 

Nenes del Cau celebren els campaments de Setmana Santa a casa

Nenes del Cau celebren els campaments de Setmana Santa a casa | Grup Escolta Bellaterra

 

 

Una Setmana Santa digital

D'altra banda, a més de la celebració de Sant Jordi, el perfil d'Instagram de l'associació juvenil de Bellaterra porta ben actiu les últimes setmanes. Segons diuen des de l'entitat, “durant el confinament hem intentat fer activitats tots els caps de setmana a través de videoconferències amb plataformes com Zoom”, com una manera de seguir atenent els infants.

 

 

Això inclou la celebració de Setmana Santa i els tradicionals campaments. L'entitat lamenta que s'haguessin de cancel·lar la sortida pel coronavirus, així com la Bellaterra-Montserrat, que se celebra cada any per aquestes dates. Tanmateix, expliquen que durant els dies de vacances confinades, “hem fet diverses activitats com scape rooms digitals o fins i tot els campaments a casa“.

 

 

Nens del Cau celebren un sopar típic dels campaments de Setmana Santa a casa

Nens del Cau celebren un sopar típic dels campaments de Setmana Santa a casa | Grup Escolta Bellaterra

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: