La pluja pot ser molt abundant entre dimarts i dimecres

La pluja pot ser molt abundant entre dimarts i dimecres | Laia TR

 

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat una alerta per perill per acumulació d'aigua a Bellaterra i a tota la comarca del Vallès Occidental per aquest dimarts i dimecres, 21 i 22 d'abril. A més, Protecció Civil ha activat l’Alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) per la previsió de pluges.

 

 

Aquest dimarts ha començat amb pluja intensa a Bellaterra, després de gairebé 48 hores de precipitacions més febles. El perill per acumulació de pluja és de 2 sobre 6, segons el Servei Meteorològic de Cataluya, i s'allargarà fins dimecres al matí. Al Vallès poden caure més de 100 litres per metre quadrat.

 

 

 

 

A més, Protecció Civil ha activat l’alerta del pla VENTCAT per les previsions de fort vent, especialment al litoral de Barcelona. A Bellaterra també es pot viure un episodi de vent intens.