Cartell del sorteig de la llibreria Paper's de Bellaterra
Cartell del sorteig de la llibreria Paper's de Bellaterra | Paper's Bellaterra

 

 

La llibreria Paper's de Bellaterra ha posat un sorteig especial dels seus millors llibres a la venda per Sant Jordi. L'establiment de papereria i literatura bellaterrenc va començar a impulsar les seves xarxes socials, especialment Instagram, arran del confinament pel coronavirus COVID-19, i ara aprofita aquest canal per a proposar regals per la diada de Sant Jordi.

 

 

En una de les seves últimes publicacions ha engegat un sorteig perquè tots aquells interessats puguin gaudir d'un val de 40 euros per a qualsevol llibre. Per a participar només cal ser de Bellaterra o voltants, tenir un compte a Instagram, donar a la publicació sobre el sorteig, seguir el compte de Paper's Bellaterra i mencionar a dues o tres persones. 

 

 

Podeu llegir la publicació a continuació:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SORTEIG SANT JORDI Sortegem un cupó valorat en 40€ per a qualsevol llibre I és súper fàcil participar! ~ 1)Like a la foto. ~ 2)Segueix el nostre compte @papersbellaterra ~ 3)menciona a dos, tres o els amics que vulguis aquí als comentaris ~ +Per més possibilitats: fes una instastory dient quin llibre estàs llegint o l’últim que vas llegir. Volem veure les vostres respostes El sorteig acaba el 23.04.2020 a les 23.59 i el 24 anunciarem el guanyador (aquest primer sorteig es farà a Bellaterra i voltants) #sorteo #sorteig #quedatacasa #llibreriesobertes #llibreriesdecatalunya #llibreriesdebarcelona #santjordi2020 #santjordidiferent #quedatencasa

Una publicación compartida de PAPER’S BELLATERRA (@papersbellaterra) el

 

 

D'altra banda, la llibreria bellaterrenca ha anat informant durant les passades jornades de la seva oferta de llibres destacats per a regalar aprofitant l'arribada de Sant Jordi:

 

 

 

 

I és que Paper's Bellaterra segueix actiu tot i el confinament. A més d'estar obert per la compra de premsa i altres articles considerats de primera necessitat durant l'estat d'alarma, ha engegat un sistema de repartiment a domicili. Ara amb l'arribada de Sant Jordi, el comerç de Bellaterra s'ofereix per portar-vos a casa els vostres llibres per regalar, o per vosaltres mateixos.