[VÍDEO] L’empresa bellaterrenca Maracaná crida a l’acció climàtica en el Dia Mundial de la Terra

by | abr. 22, 2020 | Societat

 

L'agència de màrqueting i comunicació bellaterrenca, Maracaná, ha elaborat un vídeo de conscienciació sobre l'emergència climàtica en el Dia Mundial de la Terra, aquest dimecres 22 d'abril. Segons explica en el seu blog Plataforma ZEO, l'entitat bellaterrenca impulsada per l'empresa, aquest 2020 “hem de reivindicar la protecció del planeta més que mai” ja que segons la comunitat científica és un any decisiu per la transició a un món més sostenible

 

 

Després de diferents iniciatives i moviments internacionals a favor del clima, indiquen que “la societat està preparada per al canvi”. Per a això, és fonamental, diuen des de la platafroma, “mantenir per sota d’1,5 °C l’increment de la temperatura planetària respecte als nivells preindustrials” per impedir arribar a un punt de no retorn a la Terra

 

 

“És moment d’abandonar els combustibles fòssils, apostar per una energia 100% sostenible i adoptar una consciència ZEO (zero emissions) per a tota la ciutadania”, expliquen des de la plataforma. 

 

 

Us deixem el vídeo a continuació:

 

 

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: