L'agència de màrqueting i comunicació bellaterrenca, Maracaná, ha elaborat un vídeo de conscienciació sobre l'emergència climàtica en el Dia Mundial de la Terra, aquest dimecres 22 d'abril. Segons explica en el seu blog Plataforma ZEO, l'entitat bellaterrenca impulsada per l'empresa, aquest 2020 “hem de reivindicar la protecció del planeta més que mai” ja que segons la comunitat científica és un any decisiu per la transició a un món més sostenible

 

 

Després de diferents iniciatives i moviments internacionals a favor del clima, indiquen que “la societat està preparada per al canvi”. Per a això, és fonamental, diuen des de la platafroma, “mantenir per sota d’1,5 °C l’increment de la temperatura planetària respecte als nivells preindustrials” per impedir arribar a un punt de no retorn a la Terra

 

 

“És moment d’abandonar els combustibles fòssils, apostar per una energia 100% sostenible i adoptar una consciència ZEO (zero emissions) per a tota la ciutadania”, expliquen des de la plataforma. 

 

 

Us deixem el vídeo a continuació: