Ilus Ilus Lab, de dues bellaterrenques, proposa activitats pel Sant Jordi a casa

by | abr. 23, 2020 | Comerços Amics

Ilus Ilus Lab, la iniciativa pedagògica bellaterrenca per treballar el creixement dels infants al marge del món digital, torna a oferir recursos a les famílies en el dia de Sant Jordi. El projecte, desenvolupat per dues veïnes de Bellaterra -la il·lustradora Marta Dansa i la psicòloga Laura Ramos– ja es va engegar el passat octubre i ha agafat embranzida durant aquests dies de confinament. Ara, amb l’arribada de Sant Jordi, tornen a apropar-se a les famílies per donar recursos educatius i d’entreteniment.

Les bellaterrenques han elaborat un dossier ple d’activitats, banderoles i titelles, a més de receptes específiques d’aquesta diada. A més, faciliten materials per dur a terme “una Diada Fantástica“, que tot i que s’hagi de passar a casa pot ser diferent i igualment il·lusionant.

Cartell de Sant Jordi d'Ilus Ilus Lab

Cartell de Sant Jordi d’Ilus Ilus Lab | Ilus Ilus Lab

D’altra banda, a més de les activitats, a la web d’Ilus Ilus Lab podreu veure tot el que aquestes veïnes poden fer per l’aprenentatge dels infants. També podeu fer-vos una idea a través del seu compte d’Instagram, i podeu rebre totes les seves novetats pel seu newsletter, directament al vostre correu electrònic.

Per veure totes les activitats que han preparat per vosaltres a Sant Jordi, cliqueu aquí.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: