Ilus Ilus Lab, la iniciativa pedagògica bellaterrenca per treballar el creixement dels infants al marge del món digital, torna a oferir recursos a les famílies en el dia de Sant Jordi. El projecte, desenvolupat per dues veïnes de Bellaterra -la il·lustradora Marta Dansa i la psicòloga Laura Ramos– ja es va engegar el passat octubre i ha agafat embranzida durant aquests dies de confinament. Ara, amb l’arribada de Sant Jordi, tornen a apropar-se a les famílies per donar recursos educatius i d’entreteniment.

Les bellaterrenques han elaborat un dossier ple d’activitats, banderoles i titelles, a més de receptes específiques d’aquesta diada. A més, faciliten materials per dur a terme “una Diada Fantástica“, que tot i que s’hagi de passar a casa pot ser diferent i igualment il·lusionant.

Cartell de Sant Jordi d'Ilus Ilus Lab
Cartell de Sant Jordi d’Ilus Ilus Lab | Ilus Ilus Lab

D’altra banda, a més de les activitats, a la web d’Ilus Ilus Lab podreu veure tot el que aquestes veïnes poden fer per l’aprenentatge dels infants. També podeu fer-vos una idea a través del seu compte d’Instagram, i podeu rebre totes les seves novetats pel seu newsletter, directament al vostre correu electrònic.

Per veure totes les activitats que han preparat per vosaltres a Sant Jordi, cliqueu aquí.