La Unió de Veïns recomana llibres de bellaterrencs durant el Dia de Sant Jordi

by | abr. 23, 2020 | Cultura

Entrevista a un autor de Bellaterra el passat Sant Jordi | Toni Alfaro
Entrevista a l’autor Francisco Gozalvez Serrano durant la pasada edició de Sant Jordi

Entrevista a l’autor Francisco Gozalvez Serrano durant la pasada edició de Sant Jordi | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

A causa de la crisi sanitària ocasionada pel virus COVID-19, els gremis de llibreters i floristes van informar d’una nova data per celebrar el dia de Sant Jordi, el 23 de juliol. Tot i així, la Unió de Veïns de Bellaterra ha decidit commemorar avui el Dia del Llibre i la literatura com “una de les aficions més favorables pel desenvolupament intel·lectual”.

 

 

L’any passat, durant la diada de Sant Jordi, l'entitat bellaterrenca va voler donar suport als autors bellaterrencs organitzant un acte a la Plaça del Pi. Davant la llibreria Paper's es va instal·lar una carpa per entrevistar als diferents autors i conèixer les seves obres i la seva visió sobre la cultura a Bellaterra.

 

 

Aquest any però, tot i la situació de confinament, l'associació veïnal ha volgut celebrar el Dia del llibre compartint diferents obres literàries d’autors bellaterrencs que podeu adquirir online i que es poden rebre en les properes setmanes. La Unió de Veïns no descarta que el seu tradicional acte de Sant Jordi es celebri al llarg d’aquet any, quan les circumstàncies sanitàries i les autoritats ho permetin.

 

 

Llibres en línea d’autors bellaterrencs

 

  • Cocina Cruda Creativa ( 2013) Mercè Passola – Una oportunitat d’endinsar-nos al món del crudiveganisme i aprendre que quan cuinem amb foc els aliments estem reduïnt els seus enzims.
  • El Foraster del Congost (2017)  Gabriel Martínez i Surinyac – Aquesta novel·la premiada amb el XXIII Premi de Novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders” és una mescla de suspens, romanç i novel·la  policíaca.
  • Música celestial (2012) Manuel Trallero – Una plena inmersió en la història del Cas Palau. Disponible en format Ebook.
  • El Mundo está en venta (2015) Jordi Macarulla – El mundo está en venta es una obra per a emprenedors i per descobrir tot l’entramat del món dels negocis.
  • Giros (2015) Gustavo Folch – Una història de suspens perfecte per fer més amè el confinament.

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: