Una rosa a la parada del Grup Escolta Bellaterra
Una rosa a la parada del Grup Escolta Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Mei Barceló, vocal de Cultura de l'EMD de Bellaterra, ha enviat un vídeo a diversos veïns per a felicitar el Sant Jordi d'una forma senzilla. El vídeo, publicat aquest 23 d'abril, dura poc menys d'un minut i en ell recita el poema “Sant Jordi” de Joana Raspall.

 

 

“És un Sant Jordi excepcional i trist, perquè hi haurà molta gent que faltarà”, lamenta Barceló. La vocal lamenta que la situació de confinament no hagi permès celebrar el Sant Jordi com altres anys, amb les parades de roses del Grup Escolta Bellaterra i la de llibres de la llibreria Paper's. Per això, diu que des de la vocalia “hem volgut fer una lectura molt simple i molt senzilla per felicitar el Sant Jordi” al veïnat. 

 

 

Barceló envia molts ànims a tots els bellaterrencs i bellaterrenques, i desitja que hi hagi salut per tothom. “Agraïm que estiguem bé”, diu. 

 

 

Podeu veure el vídeo a continuació: