[VÍDEO] La vocalia de Cultura de l’EMD fa un vídeo recitant un poema per Sant Jordi

by | abr. 23, 2020 | Cultura

Una rosa a la parada del Grup Escolta Bellaterra

Una rosa a la parada del Grup Escolta Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Mei Barceló, vocal de Cultura de l'EMD de Bellaterra, ha enviat un vídeo a diversos veïns per a felicitar el Sant Jordi d'una forma senzilla. El vídeo, publicat aquest 23 d'abril, dura poc menys d'un minut i en ell recita el poema “Sant Jordi” de Joana Raspall.

 

 

“És un Sant Jordi excepcional i trist, perquè hi haurà molta gent que faltarà”, lamenta Barceló. La vocal lamenta que la situació de confinament no hagi permès celebrar el Sant Jordi com altres anys, amb les parades de roses del Grup Escolta Bellaterra i la de llibres de la llibreria Paper's. Per això, diu que des de la vocalia “hem volgut fer una lectura molt simple i molt senzilla per felicitar el Sant Jordi” al veïnat. 

 

 

Barceló envia molts ànims a tots els bellaterrencs i bellaterrenques, i desitja que hi hagi salut per tothom. “Agraïm que estiguem bé”, diu. 

 

 

Podeu veure el vídeo a continuació:

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: