65 ofertes de feina urgents al sector sanitari i les residències del Vallès Occidental

by | abr. 24, 2020 | Societat

Sanitaris en un hospital català

Sanitaris en un hospital català | ACN

 

 

El sector sanitari i les residències del Vallès Occidental tenen actives 65 ofertes de treball de caràcter urgent. Algunes d’aquestes ofertes ofereixen diferents llocs de treball, per la qual cosa es podria arribar a ocupar a unes 150 persones de manera immediata.

 

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat un recull d'aquestes ofertes al seu web en aquest enllaç. De moment s’han recollit ofertes a 12 municipis de la comarca: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Ullastrell i Vacarisses.

 

 

Es sol·licita sobretot personal d’àmbit sanitari, com professionals d’infermeria i auxiliars, però també personal de neteja i zeladors/es. En l’àmbit de residències de gent gran els perfils més demandats són els d’auxiliar de gerontologia, infermeria i personal de neteja. També hi ha altres perfils de l’àmbit de la salut com metge/essa, psicòlog/a o fisioterapeuta i altres perfils d’atenció a persones com monitoratge per persones amb discapacitat, integrador/a social, educador/a social, mediador/a per a diferents cultures… En el cas de Cerdanyola del Vallès se sol·licita monitor o monitora de persones amb diversitat funcional

 

 

A més, el Consell posa a disposició de la ciutadania la línia 900 29 35 34 per poder atendre les consultes de les persones interessades i poder-les derivar al servei d’ocupació corresponent.

 

 

La setmana passada, des del Consell Comarcal ja es va fer una crida urgent per a diferents residències de gent gran de quatre municipis del Vallès Occidental (Ullastrell, Matadepera, Viladecavalls i Sant Llorenç Savall). Es van poder cobrir totes les demandes de personal i es van gestionar més de 50 candidatures.

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: