65 ofertes de feina urgents al sector sanitari i les residències del Vallès Occidental

by | abr. 24, 2020 | Societat

Sanitaris en un hospital català

Sanitaris en un hospital català | ACN

 

 

El sector sanitari i les residències del Vallès Occidental tenen actives 65 ofertes de treball de caràcter urgent. Algunes d’aquestes ofertes ofereixen diferents llocs de treball, per la qual cosa es podria arribar a ocupar a unes 150 persones de manera immediata.

 

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat un recull d'aquestes ofertes al seu web en aquest enllaç. De moment s’han recollit ofertes a 12 municipis de la comarca: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Ullastrell i Vacarisses.

 

 

Es sol·licita sobretot personal d’àmbit sanitari, com professionals d’infermeria i auxiliars, però també personal de neteja i zeladors/es. En l’àmbit de residències de gent gran els perfils més demandats són els d’auxiliar de gerontologia, infermeria i personal de neteja. També hi ha altres perfils de l’àmbit de la salut com metge/essa, psicòlog/a o fisioterapeuta i altres perfils d’atenció a persones com monitoratge per persones amb discapacitat, integrador/a social, educador/a social, mediador/a per a diferents cultures… En el cas de Cerdanyola del Vallès se sol·licita monitor o monitora de persones amb diversitat funcional

 

 

A més, el Consell posa a disposició de la ciutadania la línia 900 29 35 34 per poder atendre les consultes de les persones interessades i poder-les derivar al servei d’ocupació corresponent.

 

 

La setmana passada, des del Consell Comarcal ja es va fer una crida urgent per a diferents residències de gent gran de quatre municipis del Vallès Occidental (Ullastrell, Matadepera, Viladecavalls i Sant Llorenç Savall). Es van poder cobrir totes les demandes de personal i es van gestionar més de 50 candidatures.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: