Sanitaris en un hospital català

Sanitaris en un hospital català | ACN

 

 

El sector sanitari i les residències del Vallès Occidental tenen actives 65 ofertes de treball de caràcter urgent. Algunes d’aquestes ofertes ofereixen diferents llocs de treball, per la qual cosa es podria arribar a ocupar a unes 150 persones de manera immediata.

 

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat un recull d'aquestes ofertes al seu web en aquest enllaç. De moment s’han recollit ofertes a 12 municipis de la comarca: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Ullastrell i Vacarisses.

 

 

Es sol·licita sobretot personal d’àmbit sanitari, com professionals d’infermeria i auxiliars, però també personal de neteja i zeladors/es. En l’àmbit de residències de gent gran els perfils més demandats són els d’auxiliar de gerontologia, infermeria i personal de neteja. També hi ha altres perfils de l’àmbit de la salut com metge/essa, psicòlog/a o fisioterapeuta i altres perfils d’atenció a persones com monitoratge per persones amb discapacitat, integrador/a social, educador/a social, mediador/a per a diferents cultures… En el cas de Cerdanyola del Vallès se sol·licita monitor o monitora de persones amb diversitat funcional

 

 

A més, el Consell posa a disposició de la ciutadania la línia 900 29 35 34 per poder atendre les consultes de les persones interessades i poder-les derivar al servei d’ocupació corresponent.

 

 

La setmana passada, des del Consell Comarcal ja es va fer una crida urgent per a diferents residències de gent gran de quatre municipis del Vallès Occidental (Ullastrell, Matadepera, Viladecavalls i Sant Llorenç Savall). Es van poder cobrir totes les demandes de personal i es van gestionar més de 50 candidatures.