Una dona amb una mascareta

Una dona amb una mascareta | Cedida

 

 

A data del 24 d'abril, a Cerdanyola del Vallès s'han registrat 511 resultats positius a la prova PCR del coronavirus, segons el mapa de dades referents als casos positius de Covid-19 del Departament de Salut de la Generalitat.

 

 

Salut també indica que, a més, s’han registrat 766 persones sospitoses de tenir coronavirus, una nova dada de la Generalitat, que ha deixat de fer públics els casos negatius a les PCR. Les dades del mapa del Departament de Salut recullen els pacients que han estat diagnosticats a partir d’una prova de laboratori (PCR) i, alhora, s’ha pogut identificar la seva zona de residència.​ Tanmateix, també s'inclouen, a partir d'ara, els casos sospitosos, per no haver estat diagnosticats amb una d'aquestes proves.

 

 

Al municipi veí, Ripollet, s’han detectat 209 casos positius, mentre que a Badia del Vallès s’han registrat 84 i a Barberà 327. Rubí, amb 473 casos, i Sant Cugat del Vallès, amb 617, són les ciutats veïnes amb més positius. La ciutat del Vallès Occidental que compta amb més casos registrats és Sabadell, amb un total de 1.807 positius. 

 

 

Alta al pacient número 1.000 del Taulí

Aquest dimarts 21 d'abril, l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, hospital de referència per a Cerdanyola, ha donat l'alta número 1.000 de pacients amb coronavirus.

 

 

Aquell dia, hi havia ja 347 hospitalitzats per COVID-19, 41 a l’hotel Verdi i 306 a l’hospital de Sabadell, dels quals 52 estan a la Unitat de Cures Intensives. Pel que fa a les defuncions, el nombre de defuncions acumulades segueix pujant fins un total de 277.

 

 

Consulteu aquí els casos per municipi.