Consulta de BellaterraDiari des del mòbil | Redacció

 

Des de l'inici del confinament i a data 30 d'abril, BellaterraDiari ha obtingut una audiència de gairebé 9.500 usuaris únics, és a dir, 9.500 persones diferents que han transitat per la web BellaterraDiari.cat

 

Això ha passat al llarg de 6 setmanes en les quals no hem pogut sortir al carrer i el dispositiu mòbil s'ha convertit en la primera font d'informació local. D'aquesta manera es demostra, un cop més, la força del mitjà digital com a espai d'informació, comunicació i intercanvi entre el veïnat, comerç, institucions i empreses.

 

En un barri de 2.700 persones com és Bellaterra aquestes xifres signifiquen multiplicar per 3 la població potencial de lectors, que aquesta vegada no s'ha pogut informar mitjançant la premsa en paper, però sí que ho ha seguit fent de forma digital i recurrent. Veiem les dades!

 

 

Entre els usuaris en tenim de nous que ens descobreixen per primer cop, però també molts de recurrents amb un alt trànsit i fidel seguiment. Les visites es concentren des de Bellaterra, Cerdanyola, Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze, Barcelona i el Vallès, a més de sessions registrades des dels Estats Units, Suïssa, Mèxic o Canadà, degut als bellaterrencs residents a l'extranger. 

 

 

Mantenir la inversió en comunicació

 

Comunicar-se sempre és positiu. A més, en aquests dies us encoratgem a no tallar vies de comunicació i a seguir explicant les vostres històries. Sobretot si sou anunciants, caldrà que informeu al vostre públic sobre com avanceu amb aquesta crisi, quines alternatives poden trobar els vostres clients, etc.

 

Donem a conèixer junts la vostra situació actual, per tal de generar engagement amb l'audiència i explorar nous models de negoci. 

 

Recordeu que aturar la comunicació en temps de crisis, és com voler parar el rellotge per guanyar temps. Contacta'ns i donarem a conèixer el teu projecte o adaptarem el teu missatge. Segur que tota la comunitat està esperant a que li expliquis com estàs i què poden fer per ajudar-te. 

 

  • Connectem emocionalment
  • Transmetem històries
  • Generem audiències de valor 

 

BellaterraDiari

 

Contacte per publicitat: info@bellaterradiari.cat / 600253368

 

Si creus que fem una bona feina i vols contribuïr a que el projecte continuiï, pots fer-te soci a través d'una petita quota aquí. T'estarem eternament agraïts i agraïdes!

Benvinguts a la comunitat digital BellaterraDiari!