BellaterraDiari demostra la força del digital amb 9.500 usuaris únics des de l’inici del confinament

by | abr. 26, 2020 | Bellaterra Diari

Consulta de BellaterraDiari des del mòbil | Redacció

 

Des de l'inici del confinament i a data 30 d'abril, BellaterraDiari ha obtingut una audiència de gairebé 9.500 usuaris únics, és a dir, 9.500 persones diferents que han transitat per la web BellaterraDiari.cat

 

Això ha passat al llarg de 6 setmanes en les quals no hem pogut sortir al carrer i el dispositiu mòbil s'ha convertit en la primera font d'informació local. D'aquesta manera es demostra, un cop més, la força del mitjà digital com a espai d'informació, comunicació i intercanvi entre el veïnat, comerç, institucions i empreses.

 

En un barri de 2.700 persones com és Bellaterra aquestes xifres signifiquen multiplicar per 3 la població potencial de lectors, que aquesta vegada no s'ha pogut informar mitjançant la premsa en paper, però sí que ho ha seguit fent de forma digital i recurrent. Veiem les dades!

 

 

Entre els usuaris en tenim de nous que ens descobreixen per primer cop, però també molts de recurrents amb un alt trànsit i fidel seguiment. Les visites es concentren des de Bellaterra, Cerdanyola, Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze, Barcelona i el Vallès, a més de sessions registrades des dels Estats Units, Suïssa, Mèxic o Canadà, degut als bellaterrencs residents a l'extranger. 

 

 

Mantenir la inversió en comunicació

 

Comunicar-se sempre és positiu. A més, en aquests dies us encoratgem a no tallar vies de comunicació i a seguir explicant les vostres històries. Sobretot si sou anunciants, caldrà que informeu al vostre públic sobre com avanceu amb aquesta crisi, quines alternatives poden trobar els vostres clients, etc.

 

Donem a conèixer junts la vostra situació actual, per tal de generar engagement amb l'audiència i explorar nous models de negoci. 

 

Recordeu que aturar la comunicació en temps de crisis, és com voler parar el rellotge per guanyar temps. Contacta'ns i donarem a conèixer el teu projecte o adaptarem el teu missatge. Segur que tota la comunitat està esperant a que li expliquis com estàs i què poden fer per ajudar-te. 

 

  • Connectem emocionalment
  • Transmetem històries
  • Generem audiències de valor 

 

BellaterraDiari

 

Contacte per publicitat: info@bellaterradiari.cat / 600253368

 

Si creus que fem una bona feina i vols contribuïr a que el projecte continuiï, pots fer-te soci a través d'una petita quota aquí. T'estarem eternament agraïts i agraïdes!

Benvinguts a la comunitat digital BellaterraDiari!

 

 

 

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

Durant tot el’any BellaterraDiari ha mantingut els 4.000 usuaris mensuals, malgrat la població major de 18 anys a Bellaterra són un total de 1.400 habitants. Això significa que la xifra d’usuaris únics quadruplicaria els valors

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: