Adéu final als cinemes El Punt de la ciutat

by | abr. 27, 2020 | Societat

Els cinemes el Punt, finalment, tanquen

Els cinemes el Punt, finalment, tanquen | Lali Àlvarez

 

 

L'epidèmia del coronavirus ha avançat el tancament dels Cinemes El Punt. Pere Sallent, gerent i creador de la multisala dels Cinemes el Punt a qui vam entrevistar fa uns anys, ha comunicat en un vídeo el tancament definitiu dels cinemes. 

 

 

La previsió era tancar-los a finals d'abril, i fins que es va decretar l'estat d'alarma el 14 de març, les multisales seguien funcionant. “Fer-vos somiar ha estat un plaer i un honor i, en nom de tota la família, us vull expressar el nostre profund agraïment per haver-nos donat la vostra confiança aquests 75 anys“, explica Sallent. 

 

 

75 anys de cinema a Cerdanyola

Pere Sallent i Marina Renom van obrir a Cerdanyola del Vallès el primer cinema l'any 1944. Kursaal era un petit cinema amb 500 butaques de fusta. Més tard, Josep Sallent i Rosalía Puigcercós van heretar el negoci i van ampliar el Kursaal fins a 2.000 butaques. Finalment, Pere Sallent va anomenar-los Cinemes El Punt i el va convertir a una multisala d'11 sales, convertint-se així en el creador de la primera multisala per nombre d'espectadors de Catalunya.

 

 

 

 

“Un cinema és bo si aconsegueix que puguis somiar una pel·lícula encara més intensament” explica Sallent. “Ens agradaria haver fet una bona feina i que els vostres somnis, aquí dins, hagin estat molt intensos”. Així s'acomiada els Cinemes el Punt, després de 75 anys de projeccions.

 

 

Esperant el moment des de 2018

El mes de juliol de 2018, es va fer pública la venda dels terrenys dels cinemes El Punt a una constructora. Des d'aleshores, s'ha esperat el tancament dels cinemes cerdanyolencs sense saber la data definitiva, i fins i tot es va fer una recollida de signatures per evitar-lo.

 

 

Tal com s'ha informat a les sessions plenaries de l'Ajuntament en diverses ocasions, la voluntad del nou propietari dels terrenys és fer noves construccions en la zona del carrer de Santa Teresa. El projecte urbanístic per la zona no està definit i es troba pendent d'aprovar noves modificacions al PGM.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: