Les imatges de la diada de Sant Jordi a Bellaterra
El veí o veïna guanyador/a podrà gaudir d'un premi de 40 euros a la llibreria bellaterrenca| Toni Alfaro

 

 

La llibreria Paper's ja ha donat a conèixer el guanyador del sorteig de Sant Jordi qui va engegar per ajudar a celebrar la diada, que enguany va patir el confinament, havent de prescindir d'activitats i parades al carrer.

 

 

Segons indiquen des de la llibreria de Bellaterra, la guanyadora ha estat la bellaterrenca Dolors Lucero Comas, que va participar en el sorteig anunciat a Instagram el passat dimarts 21 d'abril. Durant tres mesos, Lucero podrà gaudir d'un val de 40 euros per gastar a l'establiment bellaterrenc en llibres de qualsevol mena. 

 

 

Dolors Lucero, guanyadora del sorteig de la llibreria Paper's
Dolors Lucero, guanyadora del sorteig de la llibreria Paper's | Paper's

 

 

Víctor Monferrer, de la llibreria, es mostra content amb el funcionament del sorteig. “Segur que farem un altre sorteig pel pròxim dia del llibre, el 23 de juliol, i intentarem que el premi sigui una mica més gran”, explica el propietari. D'altra banda, avança que “estem preparant altres activitats interessants pel futur”, i espera poder tornar a la normalitat tan aviat com sigui possible.