Ja es coneix el guanyador del sorteig de Sant Jordi de la llibreria Paper’s

by | abr. 27, 2020 | Comerços Amics

Les imatges de la diada de Sant Jordi a Bellaterra

El veí o veïna guanyador/a podrà gaudir d'un premi de 40 euros a la llibreria bellaterrenca| Toni Alfaro

 

 

La llibreria Paper's ja ha donat a conèixer el guanyador del sorteig de Sant Jordi qui va engegar per ajudar a celebrar la diada, que enguany va patir el confinament, havent de prescindir d'activitats i parades al carrer.

 

 

Segons indiquen des de la llibreria de Bellaterra, la guanyadora ha estat la bellaterrenca Dolors Lucero Comas, que va participar en el sorteig anunciat a Instagram el passat dimarts 21 d'abril. Durant tres mesos, Lucero podrà gaudir d'un val de 40 euros per gastar a l'establiment bellaterrenc en llibres de qualsevol mena. 

 

 

Dolors Lucero, guanyadora del sorteig de la llibreria Paper's

Dolors Lucero, guanyadora del sorteig de la llibreria Paper's | Paper's

 

 

Víctor Monferrer, de la llibreria, es mostra content amb el funcionament del sorteig. “Segur que farem un altre sorteig pel pròxim dia del llibre, el 23 de juliol, i intentarem que el premi sigui una mica més gran”, explica el propietari. D'altra banda, avança que “estem preparant altres activitats interessants pel futur”, i espera poder tornar a la normalitat tan aviat com sigui possible. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: