Un detingut pels Mossos d'EEsquadra | Mossos

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Ripollet van detenir el passat 23 d'abril dos homes, de 18 i 27 anys veïns de la localitat, com a presumptes autors de quinze delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa.

 

 

Els fets es van iniciar la matinada del passat 20 d'abril quan es va produir un robatori amb força en un bar del carrer Tamarit de Ripollet. Dos homes van forçar la porta de l'establiment, però van fugir sense aconseguir accedir a l'interior. Poc després, a través de la Policia Local de Ripollet, es va tenir coneixement que els mateixos dos homes van robar a l'interior d'un vehicle que es trobava estacionat en un pàrquing públic.

 

 

Finestra trencada d'un dels vehicles on es va robar
Finestra trencada d'un dels vehicles on es va robar | Mossos d'Esquadra

 

 

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va concloure el 23 d'abril amb la localització i detenció dels dos lladres.

 

 

A més, als detinguts se'ls relaciona amb catorze robatoris més a interior de vehicles comesos entre el 17 i 20 d'abril a Ripollet. En tots els casos, forçaven la porta o trencaven un vidre i s'emportaven objectes de valor de l'interior, principalment eines de treball i electrodomèstics.

 

 

De forma addicional, se'ls ha denunciat administrativament per saltar-se el confinament.

 

 

Els detinguts, un dels quals té antecedents per delictes similars, van passar a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.