L'arbre impedeix el pas a l'accés des de la carretera BV-1414 proper a la plaça del Pi
L'arbre impedeix el pas a l'accés des de la carretera BV-1414 proper a la plaça del Pi | Cedida

 

 

Un roure de grans dimensions barra l'accés a la Font de la Bonaigua i el seu parc. L'arbre es va precipitar sobre el camí de la Font de la Bonaigua durant l'episodi de pluges i vent de la setmana del 20 d'abril, probablement entre dimarts 21 i dimecres 22, i  aquest dilluns 27 d'abril encara no ha sigut enretirat. 

 

 

Segons indica l'EMD de Bellaterra, la brigada és conscient de la caiguda de l'arbre i està treballant per enretirar-lo. Tanmateix, a causa de les seves grans dimensions, les eines de la brigada de l'EMD no són suficients i encara no han pogut treure la totalitat de l'arbre.

 

 

El govern bellaterrenc explica que donades les dimensions del roure, probablement hauran de demanar ajuda a una empresa privada per tal de restablir la circulació al camí.