Un roure caigut barra el pas a la Font de la Bonaigua

by | abr. 27, 2020 | Méteo

L'arbre impedeix el pas a l'accés des de la carretera BV-1414 proper a la plaça del Pi

L'arbre impedeix el pas a l'accés des de la carretera BV-1414 proper a la plaça del Pi | Cedida

 

 

Un roure de grans dimensions barra l'accés a la Font de la Bonaigua i el seu parc. L'arbre es va precipitar sobre el camí de la Font de la Bonaigua durant l'episodi de pluges i vent de la setmana del 20 d'abril, probablement entre dimarts 21 i dimecres 22, i  aquest dilluns 27 d'abril encara no ha sigut enretirat. 

 

 

Segons indica l'EMD de Bellaterra, la brigada és conscient de la caiguda de l'arbre i està treballant per enretirar-lo. Tanmateix, a causa de les seves grans dimensions, les eines de la brigada de l'EMD no són suficients i encara no han pogut treure la totalitat de l'arbre.

 

 

El govern bellaterrenc explica que donades les dimensions del roure, probablement hauran de demanar ajuda a una empresa privada per tal de restablir la circulació al camí. 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: