Els agents cívics de l’EMD tornen a estar en actiu en “serveis mínims”

by | abr. 28, 2020 | Societat

Vehicles dels agents cívics de l'EMD | EMD Bellaterra
Agents cívics de l'EMD de Bellaterra

Agents cívics de l'EMD de Bellaterra | EMD Bellaterra

 

 

Els agents cívics de l'EMD de Bellaterra tornen a estar en actiu després d'un mes de parada a causa de l'estat d'alarma aprovat pel govern espanyol per la crisi del coronavirus. Així ho va informar el passat divendres l'EMD de Bellaterra en un comunicat.

 

L'EMD de Bellaterra explica que el funcionament serà de “serveis mínims“, estant en actiu “tots els dies de la setmana entre les 16 i les 24 h”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: