Ens deixa Joan Antoni “Toño” Cots

by | abr. 30, 2020 | Esqueles

Antoni 'Toño' Cots, veí de Bellaterra

Antoni “Toño” Cots, veí de Bellaterra | Cedida

 

 

[TEXT: Familia Cots i Duran]

 

 

La família de Joan Antoni Cots i Duran volem fer-vos coneixedors del seu traspàs ahir, dimecres 29 d’abril, per causes naturals. Vam tenir l’oportunitat d’acomiadar-nos del nostre pare, marit, germà, tiet, cunyat, gendre i amic de la manera com ell sempre havia desitjat: sense llàgrimes (que no vam poder evitar), amb la seva família reunida i brindant amb una bona ampolla de cava la seva existència.

 

 

Malgrat la commoció que ens ha generat la seva pèrdua, estem contents que s’hagi pogut reunir amb la seva estimadíssima mare, Antonia Duran, i el seu pare, Pepe Cots. El recordarem sempre com un home peculiar, un home extraordinari les passions del qual eren la seva família, els seus amics, la cervesa negra i, sobretot, l’esport. El Toño serà sempre un IronMan. Una persona lluitadora i absolutament estimada.

 

 

Descansa en pau, Daddy, i vetlla per a tots nosaltres des d’allà on siguis.

Vols llegir més…?

Un record pel bellaterrenc Francesc Domènech Pedro

Un record pel bellaterrenc Francesc Domènech Pedro

El Francesc no només vivia a Bellaterra, sinó que va estar-hi fortament implicat social i culturalment. Vivia al carrer Pin i Soler i va ser un important publicista que va dirigir, entre altres, la campanya del 1r Referèndum per una Bellaterra Independent, amb el santcugatenc Jaume Pla com alcaldable.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: