Ens deixa Joan Antoni “Toño” Cots

by | abr. 30, 2020 | Esqueles

Antoni 'Toño' Cots, veí de Bellaterra

Antoni “Toño” Cots, veí de Bellaterra | Cedida

 

 

[TEXT: Familia Cots i Duran]

 

 

La família de Joan Antoni Cots i Duran volem fer-vos coneixedors del seu traspàs ahir, dimecres 29 d’abril, per causes naturals. Vam tenir l’oportunitat d’acomiadar-nos del nostre pare, marit, germà, tiet, cunyat, gendre i amic de la manera com ell sempre havia desitjat: sense llàgrimes (que no vam poder evitar), amb la seva família reunida i brindant amb una bona ampolla de cava la seva existència.

 

 

Malgrat la commoció que ens ha generat la seva pèrdua, estem contents que s’hagi pogut reunir amb la seva estimadíssima mare, Antonia Duran, i el seu pare, Pepe Cots. El recordarem sempre com un home peculiar, un home extraordinari les passions del qual eren la seva família, els seus amics, la cervesa negra i, sobretot, l’esport. El Toño serà sempre un IronMan. Una persona lluitadora i absolutament estimada.

 

 

Descansa en pau, Daddy, i vetlla per a tots nosaltres des d’allà on siguis.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: