[FOTOS] Abril de desconfinament a Bellaterra

by | abr. 30, 2020 | Galeries de fotos

Encara que a nosaltres ens toqui ser a casa, la natura i el temps segueixen el seu propi ritme i ja som ben entrats a la primavera. Aquest any, però, l’arribada de l’estació ha sigut ben diferent d’allò al que estem acostumats: poca gent al carrer, molts comerços tancats i moltes mascaretes. Fins i tot ha afectat al Sant Jordi, que va haver-se de celebrar de manera més aviat trista. 

Amb motiu de l’inici de la desescalada del confinament, anunciada pel govern de Pedro Sánchez aquesta setmana, hem volgut sortir al carrer per captar les estampes que deixa el final d’un abril ben diferent a Bellaterra. Unes imatges que ens mostren com podria ser la “nova normalitat” de la que parla el govern espanyol al nostre poble a partir d’ara.

Gaudiu de les imatges d’inicis del desconfinament.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: