Els llibres no van poder sortir al carrer aquest Sant Jordi
Els llibres no van poder sortir al carrer aquest Sant Jordi | Toni Alfaro

 

[mira el PDF a baix]

 

BellaterraDiari manté la seva edició en paper tot i el confinament. Amb l'edició d'abril tornem a incloure l'actualitat més destacada dels mesos de març i abril a Bellaterra i valorem com ha funcionat l'especial Sant Jordi confinat bellaterrenc. 

 

 

Entre els temes que es tracten, també posem èmfasi en l'important seguiment digital que ha tingut el nostre i vostre portal web, amb més de 9.500 visites úniques durant el període des de l'inici de la crisi del coronavirus, a més de la intervenció de la UME a la residència El Cim de Bellaterra (dades a 30 d'abril). 

 

 

D'altra banda, també parlem de la inclusió de les escoles Ramon Fuster i Bellaire a la TCB, el recapte de 1.200 euros en mascaretes del supermercat Condis per l'Hospital del Mar o els desperfectes causats per les últimes pluges a Bellaterra. A més incloem una selecció de fotografies on les mascaretes, els guants i les limitacions de diferents tipus són protagonistes.

 

 

Cal destacar, a més, que en el disseny d'aquesta edició en paper s'han adaptat tots els missatges dels anunciants a la situació actual, en la que la relació entre comerços i veïns és més important que mai. 

 

 

Podeu llegir l'edició del nostre número 19 en pdf a continuació:

 

BellaterraDiari en paper, número 19, abril 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.