L’Espai d’Entrenament Personal Premium, Diracano, torna a obrir les seves portes a Bellaterra

by | abr. 30, 2020 | Comerços Amics

[vídeo al final]

L’Espai d’Entrenament Personal Premium, Diracano, torna a obrir les seves portes complint amb tots els requisits de seguretat i higiene per als seus clients. La filosofia de Diracano ha estat sempre, des del seu inici, la d’oferir un espai d’entrenament saludable i amb atenció a una sola persona.

Un Espai d’Entrenament Saludable

Som l´únic centre esportiu de tota Espanya, pioners en la construcció d´un Espai d’Entrenament Saludable, no únicament pels materials, sinó, perquè disposem d´un sistema mecànic de renovació de l’aire, que fa que l’espai tingui aire completament nou cada 3 hores. A més, aquest aire està filtrat de partícules, pol·len, bactèries i virus, en aquests moments, primordial i en sintonia amb la filosofia amb la que va néixer Diracano.

El nostre espai consta de 120m2, el que ens permet treballar amb distàncies que compleixen amb la màxima seguretat, a més, tal i com fèiem abans, l’espai es neteja i desinfecta després de cada client. Ara, a més a més, disposem de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic virucida, per garantir la seguretat de tots.

Us esperem a Diracano, una nova manera d’entendre l’esport i la salut, amb una recerca de l’excel·lència i la satisfacció dels nostres clients.

Diracano Sport & Nutrition

Adreça: C/ Valentí Castanys, 6, Bellaterra

Web: www.diracano.com

Reserva cita per conèixer-los o visitar-los al: 659 397 630

Instagram

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: