[vídeo al final]

L’Espai d’Entrenament Personal Premium, Diracano, torna a obrir les seves portes complint amb tots els requisits de seguretat i higiene per als seus clients. La filosofia de Diracano ha estat sempre, des del seu inici, la d’oferir un espai d’entrenament saludable i amb atenció a una sola persona.

Un Espai d’Entrenament Saludable

Som l´únic centre esportiu de tota Espanya, pioners en la construcció d´un Espai d’Entrenament Saludable, no únicament pels materials, sinó, perquè disposem d´un sistema mecànic de renovació de l’aire, que fa que l’espai tingui aire completament nou cada 3 hores. A més, aquest aire està filtrat de partícules, pol·len, bactèries i virus, en aquests moments, primordial i en sintonia amb la filosofia amb la que va néixer Diracano.

El nostre espai consta de 120m2, el que ens permet treballar amb distàncies que compleixen amb la màxima seguretat, a més, tal i com fèiem abans, l’espai es neteja i desinfecta després de cada client. Ara, a més a més, disposem de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic virucida, per garantir la seguretat de tots.

Us esperem a Diracano, una nova manera d’entendre l’esport i la salut, amb una recerca de l’excel·lència i la satisfacció dels nostres clients.

Diracano Sport & Nutrition

Adreça: C/ Valentí Castanys, 6, Bellaterra

Web: www.diracano.com

Reserva cita per conèixer-los o visitar-los al: 659 397 630

Instagram