Canalitzacions d'aigua obstruïdes per les esllavissades

Canalitzacions d'aigua obstruïdes per les esllavissades | Jaume Sarramona

 

 

El veí de Bellaterra Jaume Sarramona ens envia unes fotos sobre l'obstrucció de part de la canalització d'aigua de pluja a la Via Verda. El taponament principal es va produir com a part d'una esllavissada, resultat dels desperfectes causats per la tempesta Glòria, fa uns mesos. Ara, amb les pluges dels últims dies, s'han desprès més trossos de terra, obstruint la canalització.

 

 

Aquests canals, “no solament no podran desaiguar les properes pluges sinó que l'aigua existent és un magnífic cultiu pel mosquit tigre“, assegura el bellaterrenc, i creu que “caldria arranjar-ho immediatament”. 

 

 

L'EMD, per la seva part, assegura que és Ferrocarrils de la Generalitat qui ha de netejar aquestes canalitzacions després d'estabilitzar el terreny superior al Camí Verd, a l'altura de La Vall. Fins ara, expliquen, la situació pel coronavirus havia impedit seguir amb l'arranjament. 

 

 

Fangar creat per les últimes pluges al túnel de la Via Verda

Fangar creat per les últimes pluges al túnel de la Via Verda | Jaume Sarramona

Aigua acumulada a les canalitzacions

Aigua acumulada a les canalitzacions | Jaume Sarramona