Un dels arbres sobre el carrer Mestre Nicolau
Un dels arbres sobre el carrer Mestre Nicolau | EMD Bellaterra

 

 

Dos arbres d'enormes dimensions amenacen de caure al carrer Mestre Nicolau de Bellaterra. Així ho ha informat l'EMD de Bellaterra en un comunicat aquest dilluns 4 de maig, en el que diu que, a més, aquest carrer principal de Bellaterra estarà tallat durant almenys una setmana. Aquesta sembla una constant al barri durant els últims mesos, ja que els arbres caiguts han sigut la tònica durant el temporal Glòria i altres temporals de pluja i vent

 

 

La situació és d'una perillositat important perquè els dos arbres es recolzen en altres pins pròxims, ja que s'haurien desarrelat i inclinat sobre el carrer. Tanmateix, l'EMD informa que “els treballs per retirar-los han d'anar a càrrec d'una empresa especialitzada“. A causa d'això, “les previsions de l'EMD són que el carrer estigui tallat al trànsit, com a mínim, una setmana”. 

 

 

Per poder circular per aquella zona, l'entitat bellaterrenca recomana utilitzar com a alternativa el carrer de Cases i Amigó

 

 

El carrer Mestre Nicolau, tallat per perill de caiguda dels arbres
El carrer Mestre Nicolau, tallat per perill de caiguda dels arbres | EMD Bellaterra