Dos arbres de grans dimensions, a punt de caure al carrer Mestre Nicolau

by | maig 4, 2020 | Successos

Un dels arbres sobre el carrer Mestre Nicolau

Un dels arbres sobre el carrer Mestre Nicolau | EMD Bellaterra

 

 

Dos arbres d'enormes dimensions amenacen de caure al carrer Mestre Nicolau de Bellaterra. Així ho ha informat l'EMD de Bellaterra en un comunicat aquest dilluns 4 de maig, en el que diu que, a més, aquest carrer principal de Bellaterra estarà tallat durant almenys una setmana. Aquesta sembla una constant al barri durant els últims mesos, ja que els arbres caiguts han sigut la tònica durant el temporal Glòria i altres temporals de pluja i vent

 

 

La situació és d'una perillositat important perquè els dos arbres es recolzen en altres pins pròxims, ja que s'haurien desarrelat i inclinat sobre el carrer. Tanmateix, l'EMD informa que “els treballs per retirar-los han d'anar a càrrec d'una empresa especialitzada“. A causa d'això, “les previsions de l'EMD són que el carrer estigui tallat al trànsit, com a mínim, una setmana”. 

 

 

Per poder circular per aquella zona, l'entitat bellaterrenca recomana utilitzar com a alternativa el carrer de Cases i Amigó

 

 

El carrer Mestre Nicolau, tallat per perill de caiguda dels arbres

El carrer Mestre Nicolau, tallat per perill de caiguda dels arbres | EMD Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: