Les mascaretes són obligatòries al transport públic a partir d’aquest dilluns

by | maig 4, 2020 | Societat

Membres de Creu Roja reparteixen mascaretes a la parada de Ferrocarrils de Sant Cugat

Membres de Creu Roja reparteixen mascaretes a la parada de Ferrocarrils de Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat

 

 

Tot i que era recomanable abans, ja és obligatori l'ús de la mascareta al transport públic. Així ho va indicar el president espanyol, Pedro Sánchez, en roda de premsa, anunciant que tothom ha de portar mascareta al transport públic a partir d'aquest dilluns 4 de maig.

 

 

Segons va assegurar, es tornaran a repartir 6 milions de mascaretes als principals nusos de transport públic d'arreu de l'Estat, 7 milions a les federacions de municipis i províncies i 1,5 a organitzacions com Càrites o Creu Roja.

 

 

El repartiment de mascaretes de l'estat ja es va produir per part del govern els passats dimarts 14 i dimecres 15 d'abril a Bellaterra, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. Ara, aquest repartiment es tornarà a repartir a les principals estacions i nexes de transport públic

 

 

Cal recordar que aquest dilluns s'ha posat en marxa també la Fase 0 del desconfinament, que permet l'obertura de petits comerços amb cita prèvia o de restaurants per poder anar a recollir menjar per emportar.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: