Membres de Creu Roja reparteixen mascaretes a la parada de Ferrocarrils de Sant Cugat
Membres de Creu Roja reparteixen mascaretes a la parada de Ferrocarrils de Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat

 

 

Tot i que era recomanable abans, ja és obligatori l'ús de la mascareta al transport públic. Així ho va indicar el president espanyol, Pedro Sánchez, en roda de premsa, anunciant que tothom ha de portar mascareta al transport públic a partir d'aquest dilluns 4 de maig.

 

 

Segons va assegurar, es tornaran a repartir 6 milions de mascaretes als principals nusos de transport públic d'arreu de l'Estat, 7 milions a les federacions de municipis i províncies i 1,5 a organitzacions com Càrites o Creu Roja.

 

 

El repartiment de mascaretes de l'estat ja es va produir per part del govern els passats dimarts 14 i dimecres 15 d'abril a Bellaterra, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. Ara, aquest repartiment es tornarà a repartir a les principals estacions i nexes de transport públic

 

 

Cal recordar que aquest dilluns s'ha posat en marxa també la Fase 0 del desconfinament, que permet l'obertura de petits comerços amb cita prèvia o de restaurants per poder anar a recollir menjar per emportar.