Es presenta telemàticament el projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua

by | maig 4, 2020 | Societat

Abril de desconfinament a Bellaterra

El traçat natural del Torrent de la Bonaigua acaba a la Font de la Bonaigua | Toni Alfaro

 

 

Emmarcat dins el projecte Bellaterra Més Sostenible 2030, la iniciativa del Parc del Torrent de la Bonaigua preveu la construcció d'un parc a Bellaterra que serveixi com a via escolar que travessi el barri en forma d'eix verd. El projecte, que ja es va presentar al novembre del 2018, va agafar fa uns mesos una nova embranzida i ara, ja en mans de les administracions de l'Ajuntament de Cerdanyola i l'AMB, vol mostrar-se de nou al veïnat bellaterrenc que encara no el coneix. 

 

 

Es tracta projecte obert a tothom a tots els veïns de Bellaterra, i des del que es vol la implicació de tots per a trobar la millor solució pel barri. Per a fer-ho, s'organitzarà una xerrada a través de la plataforma Zoom el pròxim dimecres 6 a les 19 h, que intentarà explicar a tots els interessats els inicis i les novetats de la iniciativa.

 

 

Mapa del projecte | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

Els ideòlegs del projecte indiquen que és important la creació d'un parc d'aquest tipus per a Bellaterra. Un eix verd que es podrà utilitzar de camí escolar, cosa que farà reduir el trànsit interior del barri. De la mateixa manera, podria actuar com a mode de prevenir alguns incendis, ja que es sanejaria bona part del curs natural del Torrent de la Bonaigua

 

 

Si voleu participar-hi, cliqueu aquí a l'hora de la xerrada. 

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: