Abril de desconfinament a Bellaterra
El traçat natural del Torrent de la Bonaigua acaba a la Font de la Bonaigua | Toni Alfaro

 

 

Emmarcat dins el projecte Bellaterra Més Sostenible 2030, la iniciativa del Parc del Torrent de la Bonaigua preveu la construcció d'un parc a Bellaterra que serveixi com a via escolar que travessi el barri en forma d'eix verd. El projecte, que ja es va presentar al novembre del 2018, va agafar fa uns mesos una nova embranzida i ara, ja en mans de les administracions de l'Ajuntament de Cerdanyola i l'AMB, vol mostrar-se de nou al veïnat bellaterrenc que encara no el coneix. 

 

 

Es tracta projecte obert a tothom a tots els veïns de Bellaterra, i des del que es vol la implicació de tots per a trobar la millor solució pel barri. Per a fer-ho, s'organitzarà una xerrada a través de la plataforma Zoom el pròxim dimecres 6 a les 19 h, que intentarà explicar a tots els interessats els inicis i les novetats de la iniciativa.

 

 

Mapa del projecte | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

Els ideòlegs del projecte indiquen que és important la creació d'un parc d'aquest tipus per a Bellaterra. Un eix verd que es podrà utilitzar de camí escolar, cosa que farà reduir el trànsit interior del barri. De la mateixa manera, podria actuar com a mode de prevenir alguns incendis, ja que es sanejaria bona part del curs natural del Torrent de la Bonaigua

 

 

Si voleu participar-hi, cliqueu aquí a l'hora de la xerrada.