Es presenta telemàticament el projecte del Parc del Torrent de la Bonaigua

by | maig 4, 2020 | Societat

Abril de desconfinament a Bellaterra

El traçat natural del Torrent de la Bonaigua acaba a la Font de la Bonaigua | Toni Alfaro

 

 

Emmarcat dins el projecte Bellaterra Més Sostenible 2030, la iniciativa del Parc del Torrent de la Bonaigua preveu la construcció d'un parc a Bellaterra que serveixi com a via escolar que travessi el barri en forma d'eix verd. El projecte, que ja es va presentar al novembre del 2018, va agafar fa uns mesos una nova embranzida i ara, ja en mans de les administracions de l'Ajuntament de Cerdanyola i l'AMB, vol mostrar-se de nou al veïnat bellaterrenc que encara no el coneix. 

 

 

Es tracta projecte obert a tothom a tots els veïns de Bellaterra, i des del que es vol la implicació de tots per a trobar la millor solució pel barri. Per a fer-ho, s'organitzarà una xerrada a través de la plataforma Zoom el pròxim dimecres 6 a les 19 h, que intentarà explicar a tots els interessats els inicis i les novetats de la iniciativa.

 

 

Mapa del projecte | Unió de Veïns de Bellaterra

 

 

Els ideòlegs del projecte indiquen que és important la creació d'un parc d'aquest tipus per a Bellaterra. Un eix verd que es podrà utilitzar de camí escolar, cosa que farà reduir el trànsit interior del barri. De la mateixa manera, podria actuar com a mode de prevenir alguns incendis, ja que es sanejaria bona part del curs natural del Torrent de la Bonaigua

 

 

Si voleu participar-hi, cliqueu aquí a l'hora de la xerrada. 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: