Bellaterra no entraria a la fase 1 l’11 de maig

by | maig 5, 2020 | Societat

Terrassa del Bar del Club Bellaterra

Terrassa del Bar del Club Bellaterra | Laia TR

 

 

Bellaterra i el Vallès Occidental podrien no entrar a la fase 1 del desconfinament segons el previst. Així, l'11 de maig, ni Barcelona ni la comarca vallesana passarien de la fase 0, segons explicava la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés en una entrevista a TV3. En ella, reconeixia que Barcelona i la regió metropolitana podrien mantenir-se alguns dies més a la fase 0

 

 

Entre les implicacions que això tindria, es troba que les terrasses de bars seguirien tancades i no es podrien fer trobades encara a cases d'amics o familiars. A més del Vallès Occidental, la mesura afectarà també al Vallès Oriental, el Maresme i el Baix Llobregat

 

 

Alba Vergés ha afirmat que “segurament hi haurà diferències” en el desconfinament i ha apuntat que l'àrea de Barcelona no entrarà en fase 1 l'11 de maig. “Potser no per l'11, però una mica més endavant ens podríem plantejar alguna cosa” ha suggerit. I és que, segons va explicar, ja han començat a treballar en la proposta que presentaran al Ministeri de Sanitat dimecres, basada en regions sanitàries.

 

 

Ha afegit que aquesta no implica aïllar només Barcelona, ja que ha assegurat que “el que preocupa per Barcelona preocupa per l'àrea metropolitana en general”. Cal tenir en compte que la regió metropolitana concentra la gran majoria de casos de coronavirus de Catalunya.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: